Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-08-28 16:37:09

Miśka24
Gość

Jestem prawie pewna że to ciąża a test negatywny:(

Hej dziewczyny!!!!
Mam nadzieje ze mi pomożecie. Otoz od czerwca staram sie z mezem o dzidziusia i w lipcu okres sie pojawil ale w sierpniu taki strasznie maly 3 dniowy. O 2 tygodni mierze temp. i mam 37.5, od 3 dni mam nudnosci a wczesniej juz zawroty glowy i piersi urosly mi prawie o 2 rozmiary!!!!!Ale 2 testy zrobione i co wynik negatywny Jak myslicie???

#2 2008-08-28 17:43:06

Anna
Moderator

Re: Jestem prawie pewna że to ciąża a test negatywny:(

Moim zdaniem najlepiej zrobić test z krwi, wtedy będziesz miec 100 % pewności. Jak ja się starałam o dziecko, to przed każdym okresem miałam nudności i powiększone piersi, pewnie o podłożu psychicznym.

"Nie ma przymusu religii. Prawość wyróżniła się od nieprawości. (K2:256)"

#3 2008-08-28 18:23:24

niki
100% Netkobieta

testy płytkowe czsami dają zły wynik, Anna ma rację, że najlepiej zrobić test z krwi.
Kobieta, która stara się bardzo o dziecko czasami ma urojone objawy

miłość zabija, choć nie ma bez niej życia

#4 2008-08-28 19:46:55

CookieBitch
Przyjaciółka Forum

moze najlepiej idz do lekarza??

-jak boli  miedzy majtkami?
=zakladasz dwie pary majtek i boli miedzy nimi.
- a co jest miedzy majtkami?
=ee.. miedzy majtkami jest proznia.

#5 2008-08-28 21:02:31

MagdaZ
Moderator

Moja starsza córcia też była takim tajniakiem i na 2 testach nie ujawniła się - a jednak była. Dopiero po teście laboratoryjnym (z moczu) okazało się że będziemy rodzicami. Tak więc dla pewności zrób test laboratoryjny bo te ekspresowe jednak zawodzą. Powodzenia i mam nadzieję że do Ciebie też bocianek zawitał smile

Szczęście nie jest ani dziełem przypadku, ani darem bogów.
Szczęście to coś,
co każdy z nas musi wypracować dla samego siebie...
Erich Fromm

#6 2008-08-28 21:11:55

Jeanne
100% Netkobieta

Obawiam sie , ze my w niczym nie jestesmy w stanie Ci pomoc smile Skoro tak sprawa wyglada jak piszesz , to tylko lekarz moze Ci odpowiedziec na Twoje pytanie.Zreaszta i tak wczesniej czy pozniej bedziesz musiala do niego zawitac.Mam nadzieje , ze wszystko bedzie po Twojej mysli.A jak juz czegos sie dowiesz konkretnego do daj znac smile

" Szczęście jest przyjemnością wolną od wyrzutów sumienia."  - Sokrates

"Dwie rzeczy nie mają granic: Wszechświat i ludzka głupota" - Albert Einstein.

Dodaj odpowiedź

Stopka forum