Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Hej dziewczyny!!!!
Mam nadzieje ze mi pomożecie. Otoz od czerwca staram sie z mezem o dzidziusia i w lipcu okres sie pojawil ale w sierpniu taki strasznie maly 3 dniowy. O 2 tygodni mierze temp. i mam 37.5, od 3 dni mam nudnosci a wczesniej juz zawroty glowy i piersi urosly mi prawie o 2 rozmiary!!!!!Ale 2 testy zrobione i co wynik negatywny Jak myslicie???
Moim zdaniem najlepiej zrobić test z krwi, wtedy będziesz miec 100 % pewności. Jak ja się starałam o dziecko, to przed każdym okresem miałam nudności i powiększone piersi, pewnie o podłożu psychicznym.
testy płytkowe czsami dają zły wynik, Anna ma rację, że najlepiej zrobić test z krwi.
Kobieta, która stara się bardzo o dziecko czasami ma urojone objawy
moze najlepiej idz do lekarza??
Moja starsza córcia też była takim tajniakiem i na 2 testach nie ujawniła się - a jednak była. Dopiero po teście laboratoryjnym (z moczu) okazało się że będziemy rodzicami. Tak więc dla pewności zrób test laboratoryjny bo te ekspresowe jednak zawodzą. Powodzenia i mam nadzieję że do Ciebie też bocianek zawitał ![]()
Obawiam sie , ze my w niczym nie jestesmy w stanie Ci pomoc
Skoro tak sprawa wyglada jak piszesz , to tylko lekarz moze Ci odpowiedziec na Twoje pytanie.Zreaszta i tak wczesniej czy pozniej bedziesz musiala do niego zawitac.Mam nadzieje , ze wszystko bedzie po Twojej mysli.A jak juz czegos sie dowiesz konkretnego do daj znac ![]()
Strony: 1