Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich!
Mam 21 lat, jestem nieśmiałym, spokojnym oraz prostym chłopakiem.
Myśle że można mnie nazwać sympatycznym aczkolwiek nie rozrywkowym
czy też zabawnym ze względu na wcześniej wspomnianą nieśmiałość.
Szukam miłej (najlepiej również nieśmiałej) dziewczyny, najlepiej w
wieku 18-22. Mam dosyć samotności i chciałbym poznać kogoś z kim
mógłbym spędzać czas w objęciach przy filmie i może jakimś małym piwku
;]. To co napiszę teraz pewnie zmniejszy moje szanse do zera i sprawi
ze zabrzmie jak prawdziwy nieudacznik i tzw 'ciota', ale musze być
szczery - jestem kiepski w łóżku. Sex dlatego nie jest też dla mnie
ważny. Nie szukam dyskotekowej lali która ma się za tzw 'szaloną laskę'
tylko spokojną dziewczyne z którą być możę będę mógł planować
przyszłość. Gdy byłem młodszy wyszalałem się dosyć dobrze co
doprowadziło mnie do prowadzenie obecnie spokojnego trybu życia.
Nie uznaję narkotyków, od roku nie palę i ograniczam spożycie alkoholu
(ale dobre piwko nie jest złe ;] ). Mam przeróżne zainteresowania i
jestem bardzo tolerancyjną osobą która niestety ma tendencje do
robienia z siebie głupka w niektórych sytuacjach. Jestem bardzo
wyrozumiały aczkolwiek chyba mało romantyczny (może przy odpowiedniej
osobie to się zmieni- kiedyś byłem osobą bardzo romantyczną). Staram
się dbać o siebie i ważna dla mnie jest nauka. Studiuję i mam nadzieje
że dzięki wykształceniu będe w stanie w przyszłości zapewnić godziwe
życie mojej rodzinie. W ziązku cenie sobie szczerość i poczucie
bezpieczeństwa. Nie zdradziłbym w żąden sposób partnerki, nie
szkrzywdziłbym ani nie osądzał a jedyne czego od niej wymagal to to
zeby byla przy mnie i mnie po prostu kochala. Jeśli jest tam jakaś
miłą spokojna osoba która chciałaby może spróbować zbudować związek z
taką osobą jak ja proszę pisać na mail. Zdjęcia i miejsce zamieszkania
mile widziane. Nikogo nie wyśmieje. Pzdr ![]()
ps mieszkam w okolicach Łódź, Warszawa, Piotrków
ale stary nie podałeś adresy na który te nieśmiałe dziewczyny maja pisać ? myślisz ze same o niego poproszą ?... przecież są nieśmiałe ....
Jakos trudno mi ogarnac to , co napisales w swoim poscie.Nie moge sobie wyobrazic kogos niesmialego , ktory kiedys szalal na dyskotekach .Coz takiego musialoby sie wydarzyc , zeby doprowadzic czlowieka do takiej skarajnosci ?
Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-08-26 21:47:55)
Jeanne , a dlaczego traktujesz tego chlopaka w taki sposob, na dzien dobry zarzucasz mu, ze kreci ?
To , ze nie jest dobry w lozku nie znaczy , ze nie poradzi sobie z zalozeniem i powiekszeniem rodziny
do tego jakies wybujale umiejetnosci potrzebne nie sa... A po drugie nie poprosil o "adres zamieszkania" tylko o "miejsce" - odleglosc tez ma jakies znaczenie ... malutkie, ale ma. I kolejna sprawa "wyszalal" sie na dyskotekach czyli ile mial sie bawic tyle sie wybawil , a teraz prowadzi stateczny tryb zycia... - nie pobadl w skrajnosc z szalonego dyskotekowego chlopca w cicha myszke, po prostu sie wybawil ... i juz mu sie przejadlo - ja tak to rozumiem.
Drogi niesmialy - prpopnuje Ci zajrzec na formu Cafe.pl - tam jest mnostwo ludzi poszukujacych swej polowki ![]()
cinimini juz sie tlumacze
Nie chcialam zarzucac niesmialemu , ze kreci.Po prostu nie moglam sobie wyobrazic jak chlopak , ktory lubil sie bawic moze byc niesmialy.Niesmialym raczej nie mozna sie stac z dnia na dzien.Juz tyle watkow czytalam tego pokroju wlasnie , gdzie ludzie robili sobie jaja z innych w ten sposob, dziewczyny pisaly , a glowny zainteresowany mial niezly ubaw.Mam nadzieje , ze w tym przypadku tak nie bedzie , a " niesmialy" znajdzie na odpowiednim forum interesujaca dziewczyne.Po drugie jak dla mnie ten post byl dosyc smialy , biorac pod uwage wyznania dotyczace sfery seksu.Ale to tylko moje wrazenia , nikogo nie mialam zamiaru urazic.Jesli ktos tak odebral , to sorry.
I masz racje , adres zamieszkania , a miejsce zamieszkania to jednak nie to samo ![]()
t6 napisał:
ale stary nie podałeś adresy na który te nieśmiałe dziewczyny maja pisać ? myślisz ze same o niego poproszą ?... przecież są nieśmiałe ....
ups... przepraszam. Mój mail to takjest31[małpa]wp.pl
Jeanne napisał:
Nie moge sobie wyobrazic kogos niesmialego , ktory kiedys szalal na dyskotekach .
złotym środkiem na nieśmiałość jest alkohol ;] ale jeśli człowiek go w pewnym momencie nie odstawi to może mieć gorszy problem niż nieśmiałość.
Jeanne napisał:
Po drugie jak dla mnie ten post byl dosyc smialy , biorac pod uwage wyznania dotyczace sfery seksu.
internet ;] tutaj nieśmiałość działa inaczej.
Dodam jeszcze na koniec że nie robie sobie z nikogo żartów. To nie jest kawał tylko próba by znaleźć drugą połówke. Ale rozumiem że dużo osób może odebrać coś takiego jako żart. Sam jestem bardzo ostrożny w stosunku do odpowiedzi jakie uzyskuje. Pzdr
Cenie chłopaka za szczerość.
Fajny post chcesz pogadac powaznie napisz 513370969
nawet jakbym chciała to niestety ale odpadam przez przedział wiekowy
pozdrówki i powodzenia w szukaniu ![]()
Zajrzyj do działu "samotność" czy "nieśmiałość". Tam na pewno kogoś znajdziesz interesującego. Powodzenia w poszukiwaniach
![]()