Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
biorę tabletki antykoncepcyjne. zachorowalam na nerki i lekarz przepisal mi antybiotyki, bralam je z tabletkami [chyba trzy tabletki mi zostaly do konca] pozniej bralam pod czas krwawienia. dzis zaczelam nowe opakowanie. wiem ze antybiotyki oslabiaja antykoncepcje hormonalna. kiedy bede juz bespieczna??
na to pytanie powinnaś znaleźc odpowiedz w ulotce z tabletek bo są rużne tabletki i różnie to działa
ulotka z moich tabletek jest wybrakowana ;/ wg niej w ogole nic sie nie powinno dziac.. tak jakbym wode pila czy cos. tak samo nie ma wielu innych informacji ktore ponoc na innych ulotkach sa.
No cóz o ile pamiętam dobrze to dwa tygodnie po antybiotyku jest już ok ale sprawdz na necie w encyklopedji leków wyskakują ulotki to znaczy dokładny opis jak stosowac i te informacje.
Ps . mam pytanko poprzednio pytałaś o tabletki a ciąże czy masz jakieś podejżenia bo te tematy są pokrewne?
mialam pewne podejrzenia ale się już rozwiały
w ciąży nie ejstem ![]()
no to się ciesze że ok
generalnie to w tym momencie nie powinno się robić przerwy, ale jeśli jesteś już po przerwie, to zabezpieczaj się przez te dwa tygodnie
sprawa jest przedawniona, skonczylam rac antybiotyki ale wyniki mam jeszcze gorsze ![]()
Strony: 1