Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Słyszałyście o tym nowym trendzie? Ludzie zakładają sobie strony o przygotowaniach do ślubu i wesela, no a potem mają taką pamiątkę. Co sądzicie, czy to Waszym zdaniem nie jest taki kiczowaty pomysł?Też myślałam czy tego nie założyć, ale mój narzeczony mi powiedział,że sobie będę sam ato tworzyć, bo on nie będzie w tym maczał palców, bo to głupota tak publicznie zdradzać wszystkie szczegóły, np, ile będzie wódki.
No i nie chciałąbym robić coś wbrew przyszłemu mężowi, ale z drugiej strony mnie kusi, bo ja jednak barzdiej przeżywam i mam dużo przy tym pracy, której on nie zauważa-jakoś tak ja jestem bardziej zaangażowana w te przygotowania.Poradzcie, czy Wy byście robiły taką stronę???
przesada z tymi stronami, kogo interesuje jak wyglądaja przygotowania do wesela, kazdy się martwi co dać i ile w prezencie i czy będzie dużo wódki, a w dodatku w co się ubrać...wszyscy myślą o imprezie a nie tam o tym jak to od kuchni wygląda!!!ja tam bym nie chciała takiej strony!!!po co???i tak dużo zachodu przy organizacji, a co dopiero jak trzeba by jeszcze nad newsami na strone robic!!!poroniony trend!!!
ach, widziałam ostatnio moje zaprzyjaźnione małżeństwo z dwutygodniowym stażem pracowało nad takąprywatną stronką! najpierw przyszła panna młoda założyła sobie tzw. suwaczek na jakimś ślubnym portalu i odliczał dni do wielkiego dnia, ale potem wraz z narzeczonym zaczęli pisac bloga, no a po ślubie na stronie pojawiły się zdjęcia! z jednej strony fajny pomysł, ale z drugiej jakwspomniały dziewczyny po co zdradzać detale przygotowań? a jak byly przy tym kłótnie i opiszemy to na bloogu??? po co ma rodzina przeżywać z młodymi ich sprzeczki i jeszcze się zastanawiać czy w ogóle dojdzie do ślubu!!!myślę,że wystarczy stronka ze zdjęciami, przygotowania można sobie odpuscić!!!