Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Witam.
Chciałbym sie zapytać jakie prezenty dawaliscie swoim dziewczyna na pierwsza rocznice chodzenia ze soba Piszcie swoje propozycje z góry wielkie dzięki
Z moim chłopakiem nie wymienialiśmy się żadnymi prezentami. Był namiot, ognisko i drogie wino (mniam). A przede wszystkim był on - mój największy prezent:)![]()
Ja myślę że każda dziewczyna chciałaby w rocznice przeżyć coś romantycznego coś takiego żeby mogła na długo o tym zapamiętać
Proponowałabym jakąś kolację np. w domu, przy świecach, z dobrym winem, kwiatami, nastrojową muzyką
A do tego mógłbyś coś dobrego ugotować
Jeśli nie masz talentu kulinarnego możesz zamówić pizzę ale wytnij ją w kształcie serca
Ja na jej miejscu byłabym zachwycona
Żaden prezent nie zastąpi tak mile spędzonego wieczoru ![]()
ja mam to samo pytanie z tym że jestem dziewczyna ;d i nie wiem co chlopakowi dac ;d
Ja na naszą pierwszą rocznicę mam zamiar mu dać siebie w specjalnym "wydaniu"- nauczę się striptizu
![]()
Ja mam 16lat to raczej wyklucza kolacje w domu i wino:P Mysle nad zproszeniem jej do reustauracji na kolacje i piekna roze kupic:) nie wiem czy cos jeszcze? Myślałem tez nad tym zeby ja zabrac do hotelu na caly dzien ale nie wiem czy nieletnim wynajmuja:( orientujecie sie jak to jest?
Ansja napisał:
Ja na naszą pierwszą rocznicę mam zamiar mu dać siebie w specjalnym "wydaniu"- nauczę się striptizu
![]()
a wiesz, że mój też się dopytuje kiedy mu zatańcze i ciągle powtarzam, że na naszą rocznicę? a że to już za pare miesięcy dlatego w innym wątku pytam jak to zrobić najlepiej
kiedy macie rocznicę?
a co do pytania. do hotelu chyba dowód trzeba mieć.
Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2008-08-22 13:36:55)
fryc08 ja na Twoim miejscu odpuściłabym sobie kolację a zrobiła to w inny sposób.
Kupiłabym jedną długą, czerwoną różę(bez jakichkolwiek dodatków) i jakieś super dobre czekoladki. Zabrałabym ją na romantyczny spacer w jakieś przepiękne miejsce i w blasku księżyca patrząc jej w oczy i trzymając za dłonie wyznała jej swoją miłość. Ta róża oczywiście dla niej a czekoladkami oboje byście się objadali. To bardziej romantyczne niż restauracja a już wogóle hotel. A jeśli bylibyście głodni to zawsze można kupić coś na wynos i zabrać ze sobą. To taki mały wieczorny piknik. Wyobraź sobie: gwiazdy, księżyc i Wy dwoje objęci, zakochani...czyż to nie cudowne.
Twoja dziewczyna powinna być zachwycona, bo ja napewno bym była nawet teraz.
powodzenia ![]()
dziewczyny co o tym sądzicie?
Ostatnio edytowany przez hana220372 (2008-08-22 13:39:55)
ach piekne chwile
Nasza rocznica przypada na pazdziernik, wiec już chyba czas zacząć się uczyc:)
Hana ma rację,w takiej chwili najlepiej być tylko we dwoje z dala od reszty świata ![]()
Czytając posta Hana az sie rozmarzyłam.
Cudowny wieczór tylko we dwoje. Własnie tak sobie to wyobrazam.![]()
Ansja napisał:
Nasza rocznica przypada na pazdziernik, wiec już chyba czas zacząć się uczyc:)
Hana ma rację,w takiej chwili najlepiej być tylko we dwoje z dala od reszty świata
o! to opowiesz mi jak było i czy to w ogóle jest takie straszne
my mamy swoją rocznice w sylwestra o godzinie 00.00 xD więc będziesz mogła mi powiedziec co i jak ^^
CookieBitch rocznica w noc sylwestrową to jest dopiero wyzwanie. Coś wymyślimy wspólnie tylko co jakiś czas przypominaj nam o tym na naszym przyjaciółkowym wątku. To będzie nie lada wyzwanie a o Tobie Ansja też nie zapomnimy, jak narazie jesteś pierwsza w kolejności.
Dziewczyny już zaczynam myśleć!!! ![]()
oczywiscie, przypomne ![]()
Oł maj gad! Ja pierwsza????
Dobra, będę twarda i dam radę
Tylko proszę o wskazówki!! ![]()
kurcze no że też jestem po rocznicach bo po ślubie to wystarczy szybki numerek dwa razy do roku urodziny i rocznica hi hi .........
( żarcik)
Zawsze można zrobić wyjątek od reguły ![]()
![]()
Tak Ty pierwsza. uf.. ciastka maja zawsze szczęście (^.- )
Pewnie, przetrę Wam tor
A co, do odważnych świat należy
Tylko zaznaczam- w październiku, dokładnie 19 ![]()
19 października to muj syna ma 4 latka ![]()
Ooo...Widzisz Aga, Ty tez masz okazję do świętowania ![]()
No pięknie 19 października to niedziela. Super-dzień wolny więc większe pole do popisu.
Dziewczyny co Wy takie zestresowane tymi rocznicami a swoją drogą to ciekawe co tam u naszego 16-to latka. Nic konkretnie nie napisał kiedy ma tą rącznicę i co postanowił.
Bo on to miał chyba poażne zamiary ztym hotelem ![]()
też bym miała będąc w jego wieku i to facetem ; >
Pewnie i miał poważne zamiary ale my jesteśmy starsze i musimy być bardziej odpowiedzialne.
Ja to bym wolała właśnie tak romantycznie w świetle księżyca i te mniamniuśne czekoladki. he he