Suknia ślubna przez internet? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Suknia ślubna przez internet?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Noelle (2010-11-09 21:23:18)

Temat: Suknia ślubna przez internet?

Witam,
Przymierzam sie z zamiarem zakupu sukni na ślub przez internet i znalazlam jedna ktora chce kupic tylko ... ze ... mam pewne obawy i chce zapytac o rade.

Czy ktokolwiek kupil suknie slubna przez internet? jak to wyglada z przymiarkami ? czy sa dokladne jak sie wykona je samemu wedlug instrukcji podanej na stronie internetowej?
firma od ktorej chce kupic to WS Fashion (nigdy nie slyszalam o niej ) ale maja na ich stronie model ktory mi sie podobal i nie moglam znalezc nigdzie indziej
czy ktos ma jakies doswiadczenie w tej kwestii?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Suknia ślubna przez internet?

Niestety doświadczenia takowego nie posiadam, aczkolwiek nie odważyłabym się na kupno sukni przez internet. Nie wolałabyś uszyć sobie sukni?

3

Ela zawsze jest jakieś ryzyko, bo co innego sukienka z obrazka a co innego jak Ty się w niej będziesz czuła. Jeśli miałaś możliwość przymierzyć taki sam fason w salonie i dobrze się w nim czułaś to myślę, że jeśli się wymierzysz zgodnie z instrukcją to wszystko będzie ok. Gorzej jeśli kupujesz sukienkę tylko na podstawie tego jak wygląda w niej modelka.

4

Sama zastanawiałam się nad kupnem sukni przez internet. Jednak szybko odstawiłam tę myśl na bok, po tym jak zaczęłam chodzić po salonach ślubnych i przymierzać suknie. Nie zawsze suknia, która mi się podobała była odpowiednia dla mnie. Mam na myśli np. kolor, krój... Nie we wszystkich dobrze się też czułam pomimo tego, że wyglądałam ładnie tongue Trzeba pamiętać, by dobrze się czuć w sukni; by była wygodna i w miarę lekka (to duży plus przy tańczeniu i chodzeniu wink); by krój był dobrze dobrany (uwydatniał nasze zalety, a ukrywał mankamenty) wink Przy kupieniu sukni przez internet nie masz możliwości tego sprawdzić hmm Suknie są szyte na miarę, którą wyślesz na początku, a wiadomo jak to jest tongue Jedna schudnie tu i ówdzie ,a druga przybierze - więc musisz się nastawić na dodatkowe poprawki przy takiej zamówionej sukni. No i najważniejsze by mieć też wprawioną osobę w ściąganiu miary...aby nie było później problemu wink
Dla mnie zamawianie sukni z internetu wiązało się z dużym ryzykiem i dodatkowym stresem (którego i tak nie brakuje przy ślubie tongue), że coś będzie nie tak - dlatego szyłam suknie na zamówienie i z własnego projektu smile Wszystko wyszło tak jak chciałam i bez niepotrzebnego stresu smile Fakt, że jednak wyszło troszkę drożej niż przy zamawianiu...ale coś za coś hihi big_smile
Pozdrawiam

5

Dokładnie. Nie wyobrażam sobie, żebym miała kupić sobie suknię ślubną poprzez internet. Bardzo często zdarza mi się kupować różnego rodzaju bieliznę, czy choćby buty w Sieci, ale suknia ślubna to za ważne ubranie.

6

A moja kumpela kupiła suknię na allegro i była z niej bardzo zadowolona. Oczywiście nie uniknęła małych poprawek u krawcowej, ale naprawdę były one niewielkie.

hej ja własnie jestem na etapie sprzedazy sukienki w internecie i powiem szczeze ze nie bardzo sa chetne

8

absolutnie odradzam!!!

9

dobrą opcją jest śledzenie ofert w sieci i  wybranie się na kilka przymiarek w swoim mieście -zawsze można wyhaczyć jaką ładną używkę za pół ceny smile

10

tak juz inaczej ale nie wyobrażam sobie zakupu bez przymiarki

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Suknia ślubna przez internet?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024