Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
jakie są objawy ciąży, kiedy bierze sie tabletki antykoncepcyjne??
takie jak normalnie tyle że ores jest powiedzmy jeszcze krótszy 3 dni i znika ja miałam bule krzyża dodatkowo
słyszałam że krwawienia z odstawienia nie ma albo jest bardzo słabe.
bardzo słabe takie plamienia ale są ja z tym poszłam do lekarza ale dopiero przy drugim okresie
ja nie miałam krwawienia z odstawienia dlatego odruchowo zrobiłam test, który potwierdził ciążę
Ale to tez nie jest zasada. Mi zdarza sie nie mic krwawienia z odstawienia (ze 3 razy tak mialam), a odkad uzywam nuvaring, to w ogole misiaczki mam bardzo symboliczne, a w ciazy nie jestem, nie bylam, i chwilowo nie zamierzam.
Krwawienie z odstawienia zwykle jest slabsze i trwa krotko. Wyglada troche jak plamienia. O, ja tez uzywam nuvaring, od dawna go masz?
Asja ale ty mowisz o objawach ciazy? bo mi sie wydaje ze przy antykoncepcji hormonalnej generalnie krwaienie jest slabsze. Przynajmniej w moim wypadku. NR mam od 9 miesiecy i bardzo sobie chwale, wiec poki co tematy ciazy sa mi obce. pzdr
Strony: 1