Samotna, zagubiona ?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Samotna, zagubiona ?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez delice_89 (2010-11-08 13:42:49)

Temat: Samotna, zagubiona ?!

Witajcie kobietki, tak naprawdę to nie wiem jak zacząć i od czego, już od dawna szukam wsparcia, swojego miejsca .... Jestem młodą kobietą, mam wspaniałą córkę, ale ciężko mi było pogodzić się z natłokiem obowiązków, z tym już jakoś sobie poradziłam, siędzę w domu, sprzatam, piorę, prasuję i zajmuję się dzieckiem okey .. DAM RADĘ: powtarzam sobie codziennie, muszę wygrać TEN dzień - dla mojej córeczki ! Ciezki mi było pogodzić się z tym że to ja karmię piersią, wstaje do dziecka DLACZEGO pytam Facet nie mógł by tego robić tak samo doskonale jak ja ??? czułam się zagubiona i samotna. zmiana miejsa zamieszkania, i to nie u siebie ale u KOGOŚ - czułam się niepewnie, nie swojo, źle. A on nadal był tylko obok a nie zemną ! Byłam zła, że musze siedziec w domu, nawet na chwilę nie mogłam wyjść sama bez dziecka, przejść się, odetchnąć, a dlaczego bo moj kochany bał się jak ognia zostać z dzieckiem, mówil jak podrosnię, jak będzie dużo bedę ją zabierał na spacery do praku ale dlaczego nie teraz!! , kiedy ja tak bardzo tego potrzebuję. Wychodził do pracy ... zostawałam w domu robiłam obiad, czekalam a on wracal po 11h, gdzie był? u kolegów, a ja ??? nie mam nikogo, nie znam żadnej matki z dzieckiem z którą mogła bym porozmawiać, wyjść na spacer, dlaczego ???ba nie mam nawet żadnej koleżanki, nie wspomnę już o przyjaciółkach z którymi mogła bym porozmawiać, jestem sama, czuję się samotna, to okropne, teraz piję wino, tylko tak mogę się odprężyć ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotna, zagubiona ?!

delice a nie dasz rady poznać kogoś przy okazji spaceru z małą? Może na placu zabaw,w parku? Nie wierzę że nie ma żadnych matek z dziećmi. Wiem coś o samotności w nowym miejscu zamieszkania bo też byłam w takiej sytuacji.
Dlaczego nie powiesz o tym swojemu facetowi?

3

Witaj.

4

Witaj delice 89!
Widze,ze mamy podobne problemy,podobna samotnosc i brak pogadania z bratnia dusza.Jezeli chcesz ,mozemy sobie porozmawiac,a moze uda nam sie zaprzyjaznic.

5

Przyłączam się do Was:) Podobnie jak delice_89, też mam dzieciaczka, z tą różnicą że wychowuję go sama-mimo sprzeciwu rodziny nie wzięłam ślubu z ojcem dziecka i po dziś dzień uważam że była to najlepsza decyzja w moim życiu:D dużo czasu już minęło od tamtego momentu, bo aż 2.5 roku-i tyle ma mój synek:) Mój problem zaczął się od tego, że wszyscy wokół założyli, że skoro mam dzieco na pewno nie bede miała dla nich czasu....potem był kolejny związek...ale skończył sie niestety pare dni temu.I dopiero w tej chwili czuję, jak źle być samemu, bez takiej bliskiej, serdecznej osoby od serca.Jeśli ktoś chce pogadac-jestem chętna:)

6

Witaj Silencee!
Ja jestem mama dwojki dzieci,mam 33 lata.Zycie ukladalo mi sie bardzo roznie i niestety z przewaga na te złe chwile.Rowniez odczuwam samotnosc i chcialabym zaprzyjaznic sie z fajnymi kolezankami.Jak tak czlowiek siedzi sam,to mysli,ze nie ma innych samotnych a tu prosze.
Zapraszam rowniez na GG 24715677

Witaj w naszym towarzystwie i  czuj sie z nami dobrze. Napewno nie bedziesz  tu samotna ani zagubiona. Powodzenia

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Samotna, zagubiona ?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024