JA samotna. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » JA samotna.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: JA samotna.

Witam Was.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Mam 26lat jestem młodą kobietką,czuję się samotna. Nie pracuje jestem na rencie z tytułu nie zdolności do pracy. Siedzę w domu całymi dniami czasami wyjdę to do miasta na zakupy,spacer lub trochę po biegam.Nie mam znajomych,może od początku nie umiałam ich dobrać do siebie. Każdy z moich dawnych znajomych był siebie wart,jednym słowem na co mi tacy znajomi co kradli,pili alkohol,mieli zły wpływ na mnie.Nie dawno a w zasadzie nie wiem jak to z nim jest dzwoni i rozmawiamy ze sobą mój facet. Obecnie mieszka i pracuje w Anglii,zależy mi na nim bo tak na prawdę mam tylko jego,na swoich rodziców nie mogę liczyć,tylko z nimi mieszkam. Starsza siostra wyprowadziła się do swojego chłopaka,tylko co to za miłość jak u niej jej brak... .Ja uciekłam do Anglii chciałam pracować ale nie udało mi się nie znalazłam pracy,wróciłam do Polski z wielkim żalem i nadzieją,że jeszcze tam wrócę niczego innego nie pragnę.Czasami boję się płaczę po nocach,że go stracę jest moim jedynym wsparciem nadzieją na lepsze jutro.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez różyczka (2010-10-25 13:05:50)

Odp: JA samotna.

Doroto bardzo nie dobrze że uzależniasz własne szczęście, swoje samopoczucie i to jak się czujesz od mężczyzny. Żyjemy sami dal siebie, łączymy się w pary ale każdy żyje też dla siebie.
Tobie życie mija i jemu jego też, macie być szczęśliwi zadowoleni prywatnie by potem żyjąc wspólnie byś szczęśliwi razem.
Zrozum ze gdyby odpukać on odszedł, albo ty byś poznała inną osobę to co wtedy świat ma runąć bo  rozstanie?
Zmień to myślenie, zajmij się jakimś hobby, czymś ciekawym  fotografią albo innym zajęciem. Może jest u was dom kultury i tam kółko amatorów , tam wtedy miała byś okazje spotkać fajnych ludzi z pasją.
Zapełnij czas sobie wtedy na smutki będzie go mniej.

3

Dorotko:)

Będąc na rencie masz dużo czasu by zająć się sobą:swoim rozwojem, swoimi pasjami.
Przypuszczam, że wówczas znalazłabyś również nowych znajomych z jakimi znalazłabyś wspólny język, dzięki czemu samotność nie dokuczałaby Ci aż tak bardzo.
Masz jakieś zainteresowania? marzenia?

DoRota1984 bardzo dobrze cie rozumiem bo jestem w podobnej sytuacji. rowniez nie mam przyjaciol. mam 22 lata studiuje wiec myslalam ze spotkam fajnych ludzi ale tak sie nie stalo. w szkole to sa tylko znajomi. tez mam chlopaka od ktorego jak ty jestem zalezna bo tak naprawde tylko jego mam i tylko z nim spedzam wolna chwile wiec moje nastroje, samopoczucie i to co robie zalezy od niego. widze to i nie chce zeby tak bylo, chce byc bardziej niezalezna, ale jakos nie potrafie bo jest moim jedynym przyjacielem i jak bym go stracila to byla bym bardzo samotna. z rodzina mam dobry kontakt moge na nich liczyc ale nie ma ich na codzien. staram sie zaprzyjaznic z kims ale latwo nie jest. uwazam Dorota ze nie wyjdziemy dobrze na tym jesli bedziemy tak uzaleznione od swoich facetow powinnysmy pomyslec o sobie zadbac, rozwijac, ale nie wiem jak sie za to zabrac.

5

Mam marzenia to szczęście które mnie chyba opuściło.Jest mi tak zle i ciężko każdy dzień jest gorszy.Czy mam zainteresowania mam ale to już robi się nie ważne. Mój facet tyle mi obiecał i zostałam zupełnie sama a tak bardzo chciałam być szczęśliwa najlepsze co mnie w życiu spotkało to właśnie on.Chciałabym mieć dzieci swoją rodzine zostałam z niczym. W dodatku mam depresję i słabą psychikę nie użalam się nad sobą po prostu bardzo chciałam i chcę być szczęśliwa by moje życie miało sens i cel w życiu.Nie umiem żyć dla samej siebie.

6

skąd to znam my kobiety często uzależniamy to czy jesteśmy szczęsliwe od tego czy mamy jakiegos faceta przy sobie,teraz jest niby moda na bycie singlem ale to tez taki kamuflarz samotnosci
ja tez nie moge byc długo sama bo wariuje ale to tez jest niebezpieczne bo mozna sie zwiazać z kims przypadkowym a potem tego żałować.wiesz co załóż konto na jakims randkowym portalu opisz siebie wykaż aktywność może spotkasz kogos dla siebie ja tak zrobiłam i jestem zadowolona pisze z kilkoma facetami na gg z żadnym sie jeszcze nie spotkałam ale czuje sie lepiej niz gdybym siedziała sama i myślała jak to mi jest źle.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » JA samotna.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024