Next (2007) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Next (2007)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Next (2007)

http://film.onet.pl/_i/film/n/next/p/p1.jpg

Gatunek: Akcja/Science-Fiction/Thriller

Opis dystrybutora
Cris Johnson (Nicolas Cage) urodził się z niezwykłą umiejętnością widzenia przyszłości. Szybko okazało się jednak, że ten "dar" będzie dla niego przekleństwem. Zamknięty w sobie i zastraszony badaniami, które przeszedł w dzieciństwie z powodu swych zdolności, żyje pod zmienionym nazwiskiem w Las Vegas obstawiając drobne zakłady hazardowe. Kiedy grupa terrorystów grozi zdetonowaniem nuklearnego ładunku w Los Angeles, rząd przypomina sobie o istnieniu Johnsona i wysyła agentkę FBI (Julianne Moore) by jeszcze raz nakłoniła go do współpracy.

Moja recenzja
Zaczęło się ciekawie, ale później było już tylko gorzej. Słaba gra aktorów, niestety także Nicolasa Cage'a, którego cenię i liczyłam na dobrą rolę. Na plus mogę zaliczyć efekty specjalne.
Zauważam brak konsekwencji-jeśli bohater przewiduje najbliższe dwie minuty, to czemu jest to później zmieniane? Psuje to dalszą część filmu.
Pomysł na film dobry, ale wykonanie nie do końca.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Next (2007)

Szkoda czasu 3/10

3

Odp: Next (2007)

Pomysł całkiem ciekawy ale niestety twórczy minęli się z dobrą realizacją.
Można zobaczyć, ale niewiele ma się do stracenia, jeżeli tą właśnie pozycje się opuści.
Ciekawie się zaczął, później z czasem stawał się coraz gorszy.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Next (2007)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024