Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-08-05 22:11:10

Miranda
Net Przyjaciółka

Włosy suche i puszące się

Mam kręcone włosy,które niestety podobno mają to do siebie,że  zazwyczaj są suche.Nie używam suszarki,a i tak są okropnie spuszone.Macie może jakieś rady???

#2 2008-08-22 18:33:01

Miranda
Net Przyjaciółka

Re: Włosy suche i puszące się

Widzę,że każda z Pań ma piękne lśniące włosy,skoro żadna nieodpisze....No cóż widocznie tylko ja jestem takim pechowcem.Choć muszęprzyznać sama znalazłam chyba dobry sposób,a mianowicie szampon ELSEVE  Nutri-Odbudowujący choć użyłam go dopiero raz to odczułam dużą różnicę i jestem pozytywnie zaskoczona..  :-)

#3 2008-08-22 22:08:13

aga25*
100% Netkobieta

Re: Włosy suche i puszące się

Miranda spokojnie zanim dziewczyny dotrą do wątku to troche czasu minie też mam kręcone włosy i traktuje je prostownicą więc są naprawde suche ale ta to jest dobry jedwab kupisz w sklepie fryzjerskim plus ja używam dove do włosów farbowanych i jest ok

Stopka forum