Wieczór dobry - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Wieczór dobry

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wieczór dobry

Witam, jestem Quku.
Tak w skrócie.
A obszerniej:
Mam 19 lat i mieszkam w Warszawie Do zarejestrowania się na forum zachęciła mnie przyjaciółka. Czy tu zostanę na dłużej - nie wiem. Zależeć to będzie głównie od aktywności forum. Ale jestem dobrej myśli.
Interesuję się fotografią (od 3 lat konkretniej) i grafiką komputerową. Mam nadzieję wybrać się na studia graficzne.
Co do muzyki jestem zmienna. Ostatnio słucham głównie Billy'ego Talent'a.
Jestem uzależniona od coli i uważam się za blogowiczkę z doświadczeniem.

W razie pytań - jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wieczór dobry

Witam blogowiczkę na forum. smile Na pewno zostaniesz na dłużej. big_smile

3

ja też się przywitam smile
z tym, że to będzie przywitanie ponowne, bo już konto na netkobietkach miałam, ale z racji, że niektórzy, ze znajomych się w jakiś sposób zorientowali, że często odwiedzam forum - usunęłam większość moich postów, a szczególnie te, w których się w jakiś sposób "uzewnętrzniłam". tak czy siak konsekwencje tego były takie, że moje konto zostało zablokowane.
no, ale wracam do Was smile i mam nadzieję, że będzie równie fajnie jak jakiś czas temu.
pozdrawiam smile
ps. też słucham billy'ego, a od coli staram się odzwyczaić, bo w pracy piłam ją litrami big_smile

4

Witaj na forum smile

5

Dziękuję za miłe przywitanie. Szkoda tylko... że avataru nie można ustawić w chociaż dobrej jakości hmm

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Wieczór dobry

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024