Witajcie aktywne babeczki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witajcie aktywne babeczki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Witajcie aktywne babeczki

Witam serdecznie wszystkie aktywne kobietki!
Bardzo się cieszę, że tu trafiłam z pewnością zostanę na długo, bo od dawna szukałam takiego miejsca. Jestem żoną, mamą studentką i niektórych przyprawiam o zawrót głowy, bo jestem mamą niepełnosprawną i jak na swoją niepełnosprawność żyję dosyć aktywnie, co jest dla mnie źródłem wielu radości, a zarazem prawdziwym przekleństwem. Jest bowiem jeszcze bardzo wielu, którzy twierdzą, że wszystko spada mi do rąk prosto z nieba,a ja po prostu nie mam w zwyczaju użalać się nad sobą. Wszyscy "zazdroszczą", niestety nikt nie chce się ze mną zamienić... Szukam właśnie sposobu na spełnienie pewnego marzenia, ale nie mogę Wam jeszcze go pokazać, bo jestem nowa i nie mogę wklejać linków wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witajcie aktywne babeczki

Witam w naszym gronie smile. A na początek zachęcam do zapoznania się z regulaminem, w którym zostały opisane wszystkie najważniejsze zasady jakie u nas panują. I oczywiście życzę Ci, abyś odnalazła tu swoje stałe miejsce. Tymczasem rozejrzyj się trochę, a potem już zapraszam do postowania smile.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witajcie aktywne babeczki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024