Czy lojalność się opłaca ? :] - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy lojalność się opłaca ? :]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy lojalność się opłaca ? :]

Witam.

Postaram się pisać krótko, zwięźle i na temat.
Dwa miesiace temu rozstałam sie z chłopakiem. Ostatnio czesto imprezowałam. Na kilku imprezach 'podbijał do mnie' kolega mojego byłego. Raz lekko, drugim razem go poniosło. Fakt faktem- powiedziałam kilku osobom ze on mi się podoba, ale tak tylko czysto teoretycznie.

Tak jak mówiłam wczesniej za drugim razem go poniosło, gadał na prawde straszne rzeczy, ze mnie pragnie i tak dalej. Nawet nie bede tego wypisywała.
Po wszystkim, przemyslałam sprawe, stwierdziłam, ze musze powiedzieć byłemu o tym- niech wie jakich ma kolegów.
Doszło miedzy nimi do konfrontacji słownej, pozniej i ja sie do tego dołączyłam i wiecie co? Owy kolega wszystkiego się wyparł, baaa zgonił wszystko na mnie, że to ja go wyciągałam wciąz i tak dalej. Haha. Były chłopak oczywiscie uwierzył jemu.

Powiem tak- nie mam sobie nic do zarzucenia. Nie zrobiłam nic złego- jak mi tak gadał to za każdym razem go pognałam.

Teraz dodatkowo ktoś z mojego otoczenia powiedział byłemu, ze ja powiedziałam, ze on mi się podoba. A to było na poczatku imprezy kiedy on do mnie nawet jeszcze nie podszedł, bo jak to zrobił to od razu wiedziałam z jakim typem człowieka mam do czynienia.

No i co ? Chciałam byc lojalna a jak mi to wyszło ? Wszyscy o tym wiedzą, ja wyszłam na zwykłą kur...

Co powinnam zrobic? Zastanawiam się czy nie porozmawiać z tym jego kolegą o tym co myślę na jego temat, ze sie tak zachował.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy lojalność się opłaca ? :]

Witaj:)) Tak powinnaś wygarnąć temu koledze że jego zachowanie było beszczelne i chamskie.A swojemu powiedz ze nie będziesz się tłumaczyć.....bo tłumaczy się winny jeśli tak bardzo uwielbia kumpla to niech mu wierzy.
Powiem Ci szczerze że czasami nie warto opowiadać o swoich uczuciach przypadkowym kumpelkom nawet jeśli było jak piszesz czysto teoretycznie.Ludzie potrafią się mścić.Lubią gadać o innych a nie widzą własnego tyłka.Nie daj się jeśli naprawdę czujesz się niewinna.Powiedz swojemu chłopakowi że powiedziałaś mu o zaszłej sytuacji tylko dlatego że chciałaś być z nim szczera,że jeśli to by była Twoja wina to na pewno byś się nie przyznała.Bo nie znam osoby która zdradza a potem od tak sobie o tym mówi.......:)))

Powodzenia:)))

3

Ja bym to zignorowała. Nie wygarniaj mu nic, przecież szkoda w ogóle czasu na tego palanta, a on z pewnością się tym nie przejmie, może jeszcze wyśmieje, a Ty tylko stracisz nerwy niepotrzebnie. Jesteś ponadto!

Tylko nie rozumiem- byłaś wtedy ze swoim chłopakiem, kiedy ten kolega zarywał do Ciebie?

4

Wiesz uważam, że jeśli się rozstaliście to nie było sensu mówić o tym swojemu byłemu- wtedy chyba już lojalność Cię nie zobowiązuje smile Jakbyś np. poznała innego chłopaka i byłoby Ci dobrze w jego towarzystwie, to też leciałabyś do byłego mu o tym powiedzieć? Myślę, że nie, bo mogłoby go to w pewien sposób zranić prawda?
To normalne, że facet, kiedy ktoś na niego "nadaje", się wycofuje i jedynym, co pozostaje mu w pobliżu swojego najlepszego kumpla powiedzieć, to to, że to nie on.

5

sensila , uwież mi że wiele kobiet chciało by mieć tylko takie problemy smile A tak poważnie to zignoruj ich , obaj są dzicinni i bezczelni , tak to często bywa u facetów gdy nie mają jescze dowodów (bo domyślam się że mają po naście lat) , a i często jak i starsi to i cielence rozumki mają.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy lojalność się opłaca ? :]

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024