Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-08-03 12:07:31

Marusia
Niewinne początki

ZIAJA ZIAJKA KREM PRZECIW ROZSTĘPOM mamma mia

ZIAJA ZIAJKA KREM PRZECIW ROZSTĘPOM  mamma mia

Opis producenta
Aktywny krem polecany w profilaktyce i redukcji rozstępów. Stymuluje syntezę kolagenu i elastyny oraz wzmacnia ich włókna, zwiększa spoistość tkanki łącznej, uelastycznia i poprawia strukturę skóry. Intensywnie rozjaśnia oraz wyraźnie zmniejsza rozstępy. Skutecznie zapobiega ich powstawaniu.

Przeznaczenie
Może być stosowany od 4 miesiąca ciąży, po urodzeniu dziecka oraz przy gwałtownej zmianie wagi.

Moja opinia

Zapewne więcej będę mogła powiedzieć po urodzeniu dziecka. Na razie to dopiero trzeci miesiąc, ale zaczęłam już używać i nie narzekam. Krem jest delikatny i dobrze się rozprowadza i nawilża, nie tak jak niektóre tego rodzaju które są zbyt gęste. Co ważne krem nie jest drogi co jest duzym plusem. Moje znajome właściwie mi go poleciły, teraz przyszła pora na przetestowanie na sobie ;-)

Dodaj odpowiedź

Stopka forum