Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...
Nie jesteś zalogowany.
do okoła tylu ludzi każdy kogos ma wazne żeby miec kogos na dobre i złe żeby muc na kims polegac muc na kogosliczyc wiedziec ze nawet jesli nie pomozesz to przyjdzie z pomoca że nie odejdzie ze nie zapomni że nie przestanie kochac że jeśli poprosisz by zostawił kolegów to zostawi bez chwili namysłu i pujdzie z tobą że przytuli gdy będziesz smutnaczy taki sceny zdarzają się tylko w filmach czy prawdziwa miłość wogule istnieje
Cz prawdziwa miłość naprawdę istnieje?? To jest bardzo ważne pytanie na które myślę chyba nikt nigdy nie znalazł odpowiedzi. Doskonale Cię rozumiem i chciałabym znaleźć kogoś kto będzie mi oparciem, przyjacielem. Często zdarza się tak że chociaż bardzo chcemy, robimy coś w tym kierunku to i tak nic z tego nie wychodzi. Ale nie warto się martwic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo podobał mi się niekonwencjonalny sposób znalezienia tego jedynego od nini- http://www.netkobiety.pl/t1611.html
Spróbuj, nie zaszkodzi:)
Pozdrawiam