Nie mam ochoty na mojego chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mam ochoty na mojego chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nie mam ochoty na mojego chłopaka

Na wstępie chciałam podkreślić że bardzo Kocham mojego chłopaka, i czuje że jest
tym jedynym. Niestety czasem zdarzają się problemy w naszym związku, i nie dajemy
sobie z nimi rady. Ostatnio często przewija się temat seksu. Ogólnie bardzo dużo
rozmawiamy, ale w tym
przypadku jest jakoś wyjątkowo ciężko. Mój ma do mnie pretensje, ze ... krótko mówiąc...
jestem oziębła... że nie inicjuje zbliżeń, że nie całuje go namiętnie, że kiedy on
zaczyna mnie pieścic to ja mam to gdzieś albo co gorsza odrzucam go. Przy tym podkreśla
że kiedyś (na poczatku zwiazku) było inaczej. Przez to on czuje sie...odrzucony,
i odpychający dla mnie. Nie umiem mu nawet wytłumaczyc dlaczego tak jest...
To prawda, ze mam mniejszą ochotę na seks niż on, ale napewno nie jest dla mnie
odpychający. Nie biore żadnych tabletek, ani nic sie nie dzieje ze mną(chyba), poprostu nie
mam ochoty, i wolę się przytulić. Nie mowie ze zawsze tak jest, bo czasem mam ochotę, ale zdarza się to
... rzadko (np. raz w tygodniu, albo na 2 tyg). Nie chcę mu sprawiać przykrości, i
jestem pewna że dla niego NIE jest to najważniejsze, ale przecież to jest normalne, ze
ludzie się kochają. Czasem juz naprawde nie wiem co mam mowic i robić...
Próbujemy tez nowych rzeczy w łożku, pozycji, zeby nie wiało nudą, ale jakoś słabo mnie to wszystko kręci...
Kiedyś tak nie było. Wypaliłam się już ? Poradzcie proszę co robić sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mam ochoty na mojego chłopaka

Nie wiem, być może jesteś za młoda na seks jeszcze, może twój organizm nie dojrzał jeszcze do tego. Może zakodowałaś sobie coś w psychice i nie możesz tego zwalczyć. Jeśli to będzie trwało jeszcze długo to idź do seksuologa, na pewno Ci doradzi.

3

Juz miałam napisać,ze może jeszcze jesteś mało rozbudzona seksualnie,gdy popatrzyłam na wiek,ale jezeli kiedys było inaczej,fajniej,to raczej jest to jakieś znudzenie.widocznie partner cie juz tak nie pociąga,co nie ma nic w spólnego z uczuciem,bo mozna kochać a nie uprawiać seksu.
Moze tez byc tak,ze masz mały temperament,ze tylko na początku było inaczej,no bo zawsze początek jest fajny,potem wszytko powszednieje. Nie kazdy kocha sie codziennie,a ty i tak kochasz sie z chłopakiem czesto bo dwa razy w tygodniu to i tak nie jest zle.
Moze to chwilowe? Moze przyjdzie ci ochota za tydzień,za miesiąc....?moim zdaniem nie powinnas sie zmuszać do seksu,nie powinnas o nic obwiniać,bo co innego gdy byś miała ochote na seks raz na miesiąc,czy dwa,wiec niech twój chłopak nie wydziwia,a troszke sie przystopuje.

4

Ja ze swoim A. mieliśmy ponad roczną przerwę od seksu. To była nasza wspólna decyzja. Też czasami mam wrażenie, że jestem wypalona, chociaż on bardzo się stara. Czasami nawet po godzinie pieszczot nadal jestem zimna w dotyku - chłodna skóra, brak podwyższonego pulsu, dla odmiany on jest gorący jak ogień. Nie mam do nikogo pretensji, bo wiem, że za kilka lat na pewno to się zmieni - podobno kobiety rozkręcają się około trzydziestki wink
Ostatnio gdzieś tutaj czytałam żeby zrobić sobie  małą przerwę - miesiąc może dłużej. Porozmawiaj z nim i powiedz, że potrzebujesz czasu. Jeśłi po takiej przerwie dalej nie będziesz miała na niego ochoty to może rzeczywiście powinnaś przejść się do specjalisty??

5

A może po prostu nie znaleźliście jeszcze tego co Ciebie naprawdę kręci. Spróbujcie odegrać jakąś scenkę jako gra wstępna i nie wstydź się takich rzeczy. Albo po prostu idźcie do specjalisty po poradę.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie mam ochoty na mojego chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024