Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Od jakiegoś czasu już nie jestem z swoim chłopakiem byłam z nim 6 miesięcy i 5 razy zrywaliśmy ( wiem wydaje się to głupie ) on mieszka dalej niż ja więc się nie spotykaliśmy codziennie . Jakiś czas temu poznałam chłopaka przez internet który też jest z mojego miesta z którym świetnie mi się pisze itd . Chłopak z którym byłam pisze codziennie do mnie że zależy mu że mnie kocha itd . Szczerze to ja też do niego coś czuje ale nie wiem czy to , to samo co kiedyś czy go kocham tak prawdziwie .Tak naprawdę czuję również coś do chłopaka którego poznałam . I jest problem kogo mam wybrać czy byłego chłopaka czy nowo poznanego , bo kocham ich obu ... z jednej strony z nowo poznanym chłopakiem bym miała bliższy kontakt itd z byłym chłopakiem było by inaczej nie co ... byśmy się nie spotykali codziennie . a z nowo poznanym chłopakiem tak bo mieszka nie daleko mnie . nie wiem co mam robić ! codziennie teraz o tym myślę zastanawiam się . Wogle nic nie jem . Nie odzywam się do nikogo żyje w stesie !
Odpiszcie mi co mam zrobić proszę !
Ania
Ostatnio edytowany przez Cynamon01 (2008-07-23 15:35:09)
6 miesiecy to nie dlugo... to czas kiedy jeszcze mozesz zmieniac decyzje... nie wiem czemu ale wnioskuje z Twojego postu ze nie masz duzo lat...wiec baw sie bo kiedys jeszcze za tym zatesknisz i rob to co Ciebie uszczesliwi...
pozdrawiam
Zgadzam się z aniaso86, że powinnaś się bawić a nie tak zamartwiać. Jesteś bardzo młoda i przed Tobą jeszcze nie jeden trudny wybór.
Nie raz jeszcze się zakochasz i nie raz będziesz się zastanawiać jak postąpić.
Chciałabym mieć tyle lat co Ty i nawet takie problemy. Wtedy jest łatwiej, prościej.
Jestem sporo starsza i też mam taki dylemat ale w moim przypadku jest trudniej.
Uwierz mi, nie warto się zastanawiać, jeszcze tyle przed Tobą. Kochaj i bądź szczęśliwa.
pozdrawiam cieplutko
Wiesz, szczerze mówiąc, to wnioskując po tym co piszesz, jeszcze trochę czeka Cię takich związków, niedomówień, czy zmian.
Dlatego rób tak, jak w danej chwili podpowiada Tobie serce, i nie mówi, że kochasz i jednego i drugiego ![]()
Strony: 1