Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Czy czułyście się kiedys nieatrakcyjne będąc w związku?
Bo ja się właśnie tak czuję. Wiecie, niby słyszę od znajomych płci przeciwnej, że jestem fantastyczną, bardzo ładną dziewczyną, że można ze mną dosłownie o wszystkim pogadać, że mój chłopak ma szczęście, że ma taką dziewczynę jak ja. Miło to usłyszeć z ich ust nie powiem, ale...no właśnie... oni nie szczędzą mi komplementów, ale moj partner tak. Od bardzo dawna nie usłyszałam z jego ust żadnego komplementu...gdy mnie podrywał oczywiście było ich wiele a teraz? nic
Czasem wydaje mi się, że prawdą jest, że kobieta usycha bez komplementów jak woda bez kwiatów.
Bo dla kobiety wodą jest właśnie osoba, którą ona kocha.
ja się czułam będąc z jednym chłopcem ale tylko dlatego, że on już taki był, że komplementów prawić nie umiał. Może Twój mężczyzna też nie umie. Moze warto z nim o tym porozmawiać. Spytać, czy przestałaś się mu już podobać, bo tak odbierasz jego zachowanie.
pytałam go o to już, ale on się nic na to nie odezwał. Śmieszne jest to, że gdy faceci starają się o dziewczynę, to by jej nieba przychylili a później już codzinność... Nie mówię, że jest źle bo jest nam dobrze, że soba, ale każda kobieta potrzebuje komplementów...
Kobieta powinna zawsze zachowywac sie tak jakby jej troche nie zależało. Warto spróbować, a zobaczysz jakie będą efekty ![]()
Faceci z reguly nie sa zbyt wylewni , jezeli chodzi o prawienie komplementow.Kiedy zdobywaja kobiete to nie maja wyjscia , bo wiedza , ze jak nie dadza z siebie wszystkiego , kto inny sprzatnie im dziewczyne sprzed nosa.A pozniej , jak czuja , ze im sie udalo i maja poczucie , ze jest ona juz w ich zludnym pojeciu wlasnoscia , to juz sobie odpuszczaja.Moze bardzie o siebie zadbaj , wychodz gdzies czesciej ( do kolezanki ? ) ladnie ubrana i umalowana i obserwuj , czy w jego oczach pojawi sie jakis blysk zazdrosci i zainteresowania.Moze znow poczuje sie zagrozony i zatrybi , ze o wzgledy kobiety trzeba zabiegac nie tylko od swieta ![]()
Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-08-05 23:44:01)
Wszystko zależy od tego jaki to mężczyzna. Nie możemy wszystkich wrzucac do jednego worka.
Ale nam kobietom jest łatwiej okazywac uczucia, ponieważ już takie jesteśmy, większośc mężczyzn po prostu wyraża je w inny sposób, albo zapomina w ogóle o tym.
Strony: 1