Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...
Nie jesteś zalogowany.
Witam
Powiedzciemi teraz co ja mam z tym "pomiotem zboczeńca"zrobić. Mam to terazwychowywać za to co ten sk........ mi zrobił???????! Gdybym mogła tobymto coś usunęła! Ale w tym pop.........nym kraju nie można niczrobić!Zrobię wszystko żeby sie pozbyć tego "pomiotu"!!! Nikt mnie niepowstrzyma!!!!!Prędzej czy później i tak to zabiję!!!!!!! Dodam ze jeszcze mnie strasynie stlukl
Ten "pomiot zboczeńca" to dziecko Roberta Derkowskiego . Zmusił mnie drań do seksu.Na dodatek jeszcze mnie stłukł. buuu ona smutna
Zwróć sie do kogos o pomoc- najwyraźniej bardzo jej potrzebujesz!
Dziecko nie jest niczemu winne, ono się na świat nie prosiło. Jeśli nie będziesz mogła go pokochać albo nawet na nie patrzeć to zawsze możesz zostawić je w szpitalu. Dopełnij tylko wszelkich formalności aby miało szanse na adopcję. Wystarczy że Ty zostałaś okrutnie skrzywdzona... nie krzywdź Go bo staniesz się nie lepsza niż Twój oprawca. On zadał ból i cierpienie i Ty chcesz tego samego, jednak swój gniew i nienawiść skupiasz na niewłaściwej osobie - dziecku. Powinnaś dołożyć wszelkich starań by sprawiedliwość dosięgnęła sprawcę gwałtu i w tym dążeniu skupić cały Swój gniew, ból i nienawiść.
Pamiętaj, że w tym dziecku jest również cząstka Ciebie i Ono w całej swej niewinności ma tylko Ciebie. Nie zabijaj Go, bo zabijesz cząstkę siebie. Aborcja czyni w psychice jeszcze większe spustoszenie niż gwałt.
Czytałam Twój post w blogu kobiecym i na prawdę nie znajduję słów by wyrazić jak bardzo Ci współczuję. Takie zbrodnie nie powinny mieć miejsca.
Dziubasek ma rację, zwróć się do kogoś o pomoc a zobaczysz że będzie Ci łatwiej to przetrwać. Życzą dużo siły i odwagi. Pozdrawiam.
Tu na pewno przyda się porada specjalisty jednak ja jestem za aborcją choc to kontrowresyjny temat. Nie bardzo wiem ale jeśli została zrobiona obdukcja i skarga o gwałt to można w takim przypadku usunąc ciąże za zgodą sądu.
dziubasek23 napisał:
Zwróć sie do kogos o pomoc- najwyraźniej bardzo jej potrzebujesz!
Już to zrobiłam
MagdaZ napisał:
Dziecko nie jest niczemu winne, ono się na świat nie prosiło. Jeśli nie będziesz mogła go pokochać albo nawet na nie patrzeć to zawsze możesz zostawić je w szpitalu. Dopełnij tylko wszelkich formalności aby miało szanse na adopcję. Wystarczy że Ty zostałaś okrutnie skrzywdzona... nie krzywdź Go bo staniesz się nie lepsza niż Twój oprawca. On zadał ból i cierpienie i Ty chcesz tego samego, jednak swój gniew i nienawiść skupiasz na niewłaściwej osobie - dziecku. Powinnaś dołożyć wszelkich starań by sprawiedliwość dosięgnęła sprawcę gwałtu i w tym dążeniu skupić cały Swój gniew, ból i nienawiść.
Pamiętaj, że w tym dziecku jest również cząstka Ciebie i Ono w całej swej niewinności ma tylko Ciebie. Nie zabijaj Go, bo zabijesz cząstkę siebie. Aborcja czyni w psychice jeszcze większe spustoszenie niż gwałt.
Czytałam Twój post w blogu kobiecym i na prawdę nie znajduję słów by wyrazić jak bardzo Ci współczuję. Takie zbrodnie nie powinny mieć miejsca.
Dziubasek ma rację, zwróć się do kogoś o pomoc a zobaczysz że będzie Ci łatwiej to przetrwać. Życzą dużo siły i odwagi. Pozdrawiam.
Podjełam decyzję ! Mam nadzieje ze słuszną .Oddam je .
Wiecie co słyszałam o dziewczynach które to mówią/piszą w celu zwrócenia na siebie uwagi .Ale nie sądze że by to robiła bo jej nie znam i nie wiem jak było naprawde. Ona może się bać. Może nie ma sie komu wygadać. Może mówic prawde ale ja w to nie za bardzo wierze. Do skrzywdzona :Wiesz to jest straszna tragedia dla kobiety więc jeśli sie zabawiasz to.... wybacz ale masz niepokolei w głowie. A jeśli to prawda to szukasz pomocy i porad w złym miejscu. Z tym trzeba na "psy" a nie na fora internetowe.
I jak mogłaś nazwac to dziecko pomiotem? Nie ważne jak ten/ta mały /mała sie począł / poczęła ale to też jest dziecko . Ono nie jest niczemu winne!
skrzywdzona napisał:
Witam
Powiedzciemi teraz co ja mam z tym "pomiotem zboczeńca"zrobić. Mam to terazwychowywać za to co ten sk........ mi zrobił???????! Gdybym mogła tobymto coś usunęła! Ale w tym pop.........nym kraju nie można niczrobić!Zrobię wszystko żeby sie pozbyć tego "pomiotu"!!! Nikt mnie niepowstrzyma!!!!!Prędzej czy później i tak to zabiję!!!!!!! Dodam ze jeszcze mnie strasynie stlukl
Ten "pomiot zboczeńca" to dziecko Roberta Derkowskiego . Zmusił mnie drań do seksu.Na dodatek jeszcze mnie stłukł. buuu ona smutna
Skad znasz tego faceta ? Bo chyba znasz , skoro podajesz jego nazwisko ?
e!-to jakiś dziwny post-człowiek może i chciałby coś doradzić,dodać otuchy ale mnie się ten post nie podoba.Po pierwsze-facet ma tożsamość-skoro go zna to niech idzie na policję a nie tak jak tam koleżanka pisała na forum.Po drugie - zmusił do seksu czy zgwałcił pobił czy nie-dziecko nie miało z tym nic wspólnego!!!!!!nie można z góry założyć że się takiego dziecka nie pokocha-aborcja jest indywidualną sprawą każdej kobiety i nie omawia się tego na forum.Dziecko to nie konto w banku i nie da się go tak po prostu bez emocji w jednej chwili usunąć.Zastanów się dziewczyno co piszesz-a jeżeli to jakiś żart to masz ch........e!poczucie humoru.
wiesz co?mi też się jakoś znajomo skojarzył.To jakiś wkręt tak jak ta 9cio latka w ciąży z 10latkiem w którymś poście.
patrzyłam na onecie ta dziewczyna ma blog i tam jest napisane że ma 16lat,i jakoś bez specjalnych emocji opisuje przebieg rzekomej napaści na swoją osobę ale za to błędów ortograficznych tam nie brakuje.