Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-07-08 09:32:50

Betka
Zaglądam tu coraz częściej

WOODSTOCK 2008

Jestem ciekawa co sadzicie o imprezie Owsiaka WOODSTOCK? Czy bylyscie kiedys na WOODSTOCKU? Jak nie to dlaczego, a jesli tak, to jak oceniacie to wydarzenie, czy jest bezpiecznie, fajnie, no i czy warto pojechac?

Moj znajomi mnie namawiaja na WOODSTOCK 2008, ale ja sie nasluchalam i waham sie, naprawde sie bardzo waham!

Prosze poradzcie jakie jest wasze zdanie!

Pozdrawiam :-)

Ostatnio edytowany przez Betka (2008-07-08 09:34:10)

#2 2008-07-08 09:38:16

Anna
Moderator

Re: WOODSTOCK 2008

Ja osobiście nigdy nie byłam, ale moje koleżanki były kilka razy i bardzo ale to bardzo sobie chwaliły. Muzyka, organizacja, ludzie - wszystko wg nich było ok. Nawet zaangażowłay się w pomoc jako wolontariusze.  Ale zgadzam się z tobą i też słyszałam różne opinię. Wszystko zależy czego się człowiek spodziewa po takiej imprezie.

"Nie ma przymusu religii. Prawość wyróżniła się od nieprawości. (K2:256)"

#3 2008-07-08 18:22:33

Emilia
Moderator

Betka, nie ma się nad czym zastanawiać! Byłam i będę jeździć! Jest bezpiecznie, ponieważ jeżdżą tam ludzie, którzy brzydzą się przemocą, poza tym człowiek doświadcza poczucia bycia we wspólnocie, tolerancji dla niego i jego dla innych (przykład: wyszłabyś w staniku na ulicę? Raczej nie. A tam nikt na Ciebie krzywo nawet nie spojrzy).

Krisznaici są wkurzający, ich jedzenie niedobre (muszę czasem mięso poczuć, a tam tylko papki jakieś roślinne), bicie w bębny w nocy... Biorąc pod uwagę, że wiem coś niecoś o tej sekcie, to ich obecność tam wkurza mnie jeszcze bardziej.

Ale: nigdzie indziej nie czuję się tak dobrze i bezpiecznie, jak tam.

Wokół mnie sami uśmiechnięci ludzie, muzyka, która wszystkich jednoczy.

W tym roku też się tam wybieram smile

Góry są po to, by w nich być a nie, by je zdobywać.

#4 2008-07-08 22:40:13

jing jang
Net Przyjaciółka

Byłam, przeżyłam i chcę jeszcze! Dobra organizacja i ta niesamowita wolność! Emilia ma rację, tam możesz chodzić ubrana jak chcesz, nawet nago, przy kiepskiej figurze i na nikim nie zrobi to złego wrażenia. To jest właśnie bardzo fajne! Jest bezpiecznie jeśli o to chodzi, wprawdzie wałęsają się tam pijani młodzi ludzie, ale nie jest to groźne, raczej wszyscy są pozytywnie nastawieni do innych:-)
Zresztą jak się sama nie przekonasz, co na cóż się mogą zdać opinie innych!Ja spróbuję mimo różnych obowiązków też pojechać i w tym roku!:-)

Dodaj odpowiedź

Stopka forum