Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-07-07 21:42:36

dziubasek23
Zaglądam tu coraz częściej

podziekowanie dla rodziców

Witam !
Mam problem.
We wrześniu biorę ślub i bardzo chciałabym podziekowac na weselu moim rodzica, lecz jest problem. Na weselu nie będzie mamy mojego narzeczonego - z powodów rodzinnych- a jego ojciec będzie ze swoja towarzyszką. Zaznaczam, że rodzice mojego przyszłego męza są po rozwodzie.
Nie wiem, jak i komu podziękować... czy do podziekowań zaprosić towarzyszke mojego przyszłego teścia, którą znam od roku...
Poradźcie, jak podziękować , co podarować ...

#2 2008-07-07 22:13:44

xibalbaa
Przyjaciółka Forum

Re: podziekowanie dla rodziców

To przykre, że jej nie będzie:( Ale myślę, że wystarczą kwiaty, na weselu jest specjalny moment przecież na podziękowanie rodzicom, niech już Twój narzeczony zdecyduje, czy czuje jakąś wdzięczność dla towarzyszki Twojego ojca, choć myślę, że to nie będzie źle, jeśli i jej podziękujecie, choćby za to, że dzięki niej tato narzeczonego jest szczęśliwy:)

Co dręczyło mnie we śnie
Niech zachwyci mnie na jawie

#3 2008-07-09 10:05:39

dziubasek23

Prosze poradźcie mi jeszcze- moze macie jakieś inne pomysły niż kwiaty, co podarowac rodzicom!
chiałabym cos szczegolnego, - ae nic nie przychodzi mi na myśl !

#4 2008-07-09 22:23:28

Emilia
Moderator

My daliśmy wielkie kosze ze słodyczami, ale takimi naprawdę luksusowymi, po jednym koszy na dwoje rodziców smile Kwiatów i tak będzie po weselu od groma, więc kolejny bukiet, z którym nie ma co zrobić...hm. Można na przykład do takiego kosza wsadzić między słodycze butelkę dobrego czerwonego wina.

Góry są po to, by w nich być a nie, by je zdobywać.

#5 2008-07-10 09:42:31

dziubasek23

hmmm dobry pomysł dzieki wielkie- czekam na klejne ;]

#6 2008-07-22 21:40:06

dziubasek23

wesele coraz bliżej - prosze doradźcie cos !!!!

#7 2008-08-20 09:58:44

madziulek
Gość

ja tez we wrzesniu biore slub i tak mysle zeby dac rodzicom takie podziekowania w formie ksiegi takiej ladnie ozdobionej zezdjeciem naszym na jednej stronie, mozna tez dac slubne zdjecie jesli ktos robi zdjecia po slubie i od razu w ramki wsadzic.
mysle jednak ze najwazniejsze to i tak jest to co sie im powie dlatego trzeba ułożyć jakies przemówienie orginalne.
a co do towarzyszki ojca młodego to ja by jej nie dziekowala, bo rodzicom dziekuje sie raczej za wychowanie....

#8 2008-08-20 18:28:47

Gosia1985
Przyjaciółka Forum

podziekowania powinny byc dla biologicznych rodziców, bo to jest ich wspólne dziecko

Dodaj odpowiedź

Stopka forum