Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-07-02 22:14:38

Alusia
Powoli się zadomawiam

L'Oreal Visible Results - odnawiający tonik o konsystencji żelu

L'Oreal Visible Results - Odnawiający tonik o konsystencji żelu

http://img383.imageshack.us/img383/6514/tonikqh7.jpg

Opis producenta
Połączenie Hydra - Novil o właściwosciach nawilżających i delikatnie złuszczających oraz witaminy C , która przywraca skórze blask i wygładza ją sprawia, że Tonik Visible Results ściąga pory, aby skóra nabrała promiennego wyglądu. Daje skórze uczucie świeżości w momencie nałożenia, wygładza nierówności skóry i zapewnia jej jednolity, matowy wygląd, ułatwia złuszczanie się martwych komórek naskórka, które pozbawiają skórę blasku.

moja recenzja

jak do każdej nowości tak i do tego toniku L'Oreala podeszłam z pewną taką nieśmiałością smile W sumie pomyslałam jednak ,ze tonik w żelu może nie być takim złym rozwiązaniem. I rzeczywiście - bardzo dobrze oczyszcza - na waciku po przetarciu twarzy ( już po umyciu uprzednim) zostają mi resztki makijażu. Więc dociera do najgłębszych złóż smile MA bardzo, bardzo ładny zapach. JEst łagodny a sora po nim jeest bardzo gładka i przyjemna w dotyku. Visible Result nie wysusza i - tak mi się wydaje, ale może to być subiektywne odczucie - delikatnie rozjaśnia a raczje rozpromienia skórę. Na lato - jak ulał.

Ostatnio edytowany przez Alusia (2008-07-02 22:17:37)

Stopka forum