jestem szczęśliwą lwicą;)) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » jestem szczęśliwą lwicą;))

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: jestem szczęśliwą lwicą;))

Jestem od czterech lat(a jutro mamy z mężem czwartą rocznicę ślubu), szczęśliwą mężatką.Rodzinę moją i męża dzieli 150 km.Bardzo go kocham między innymi za to że wspierał mnie bardzo mocno,gdy poroniłam trzy razy i było mi tak ciężko.Dziś znam przyczynę moich niepowodzeń.Dwa lata temu,latem urodziłam przez cesarskie cięcie,śliczną i zdrową córkę.Byłam szczęśliwa.Mąż pracował a ja zajmowałam się dzieckiem.Gdy mąż pracował nabraliśmy kredytów,których nie płacimy już prawie rok.Małżonek zwolnił się z pracy z powodów zdrowotnych-ma ślepotę jednego oka i 3 gr.inwalidzką.Jest nam ciężko,mieszkamy z moimi rodzicami w bloku.Nie płacimy za czynsz,zalegamy z rachunkami.Nie wiem co będzie jutro.Zwróciłam się do ośrodka pomocy społecznej o pomoc finansową,zapisałam się na kursy i szkolenia zawodowe.Bardzo żałuję,że wzięliśmy tyle tych kredytów.To był duży błąd,bardzo tego żałuję. Moim dużym pragnieniem jest spłata wszystkich długów,żeby żyło nam się lepiej,spokojniej,skończyć szkołę i kursy,znaleźć pracę,mądrze wychować córkę i mieć własny dom.Mam 26 lat,mieszkam w małym mieście w Wielkopolsce.Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » jestem szczęśliwą lwicą;))

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024