Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-06-30 22:56:07

Katharina
Niewinne początki

AA Oceanic płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy

AA Oceanic płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy

http://img262.imageshack.us/img262/3236/productui0.jpg

Opis producenta
AA Oceanic Therapy Oczyszczanie i Tonizacja płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy zawiera struktury miceli, które bardzo dokładnie wychwytują zanieczyszczenia z powierzchni skóry i usuwają makijaż. Płyn zapewnia wysoką skuteczność oczyszczania skóry, nie naruszając jej naturalnej bariery ochronnej. Płyn micelarny AA Oceanic zawiera kwas hialuronowy, który działa intensywnie nawilżająco, oraz a d-pantenol dodatkowo regeneruje skórę i przyspiesza łagodzenie stanów zapalnych.

mój opis

W sumie to pierwszy raz postanowiłam wypróbować w ogóle płyn micelarny zamiast wody z jakimś mydełkiem i jestem pozytywnie zaskoczona. Uzywam tego płynu od miesiąca i skóra jest po nim jakby troszkę gładsza, stonizowana i mniej przesuszona niż po żelach do mycia twarzy które używałam do te pory. Dlatego myślę, że warto go wypróbować. Moze żadna jakas rewelacja rewelacji - ale przynajmniej jakiś przyzwoity[ tez cena przyzwoita kupiłam go za 16 złotych]całkiem kosmetyk do czyszczenia buzi

Stopka forum