David Lynch - INLAND EMPIRE - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2007-08-01 16:45:39

ktoktokot
Niewinne początki

David Lynch - INLAND EMPIRE

Czy ktoś już widział???  Tu link dla tych co nie kojarzą

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd … p?wi=25614

Ja uwielbiam Lyncha, ciekawe ile symboli z poprzednich filmów pojawi się w "INLAND EMPIRE"???big_smile

#2 2007-08-01 20:54:34

Esszu
Tajemnicza Lady

Re: David Lynch - INLAND EMPIRE

Ja się obowiązkowo wybieram!!!Czytałam recenzje, a że jestem miłośniczką filmów Davida Lyncha, szczególnie zaś uwielbiam"Miasteczko Twin Peaks'' i ''Mulholland drive''.
Tu trochę więcej o filmie, który ma jak zobaczycie pod tym linkiem ma świetne opinie
INLAND EMPIRE - recenzja

Ostatnio edytowany przez Ewcia (2007-08-01 20:56:35)

#3 2007-08-15 13:44:31

Krawa_Mary
Niewinne początki

Filmik mam nadzieję będzie wart obejrzenia. Lynch potrafi naprawdę niesamowicie zakręcić opowiadane historie, czasami nawet za bardzo, ale za to go lubię.

#4 2007-08-22 22:20:45

Maryline
Niewinne początki

byłąm widziałam i nie polecam, nie ma to jakLynch symboliczny, a ten teraz to bawi się z publiką, wszyscy zastanawiaja sięnad przesłaniem akurat w miejscach, gdzie go nie ma...Najbardziej Lynchowski jest dla mnie serial Miasteczko Twin Peaks

#5 2007-08-26 14:36:43

Rudzielec24
Niewinne początki

Maryline napisał:

byłąm widziałam i nie polecam, nie ma to jakLynch symboliczny, a ten teraz to bawi się z publiką, wszyscy zastanawiaja sięnad przesłaniem akurat w miejscach, gdzie go nie ma...Najbardziej Lynchowski jest dla mnie serial Miasteczko Twin Peaks

Hmm to szkoda, ale i tak obejrzę. Co komu się podoba to kwestia gustu. Najbardziej Lynchowskie według mnie np. była zagubiona autostrada.
Miasteczko było fajne, ale tylko pierwsza seria. Druga już jakoś tak zdziebko mniej.

#6 2009-01-19 12:52:29

tomekpawluk
Moderator

Inland Empire mam na dvd ale jeszcze nie oglądałem. Z wcześniejszych filmów Lyncha widziałem Blue Velvet, Zagubioną autostradę, Mulholland Drive - ostatnie dwa mi się podobały, chociaż jak pewnie większość z Was nie zrozumiałem o co chodzi. Jednak ze względu na specyficzny klimat warto zobaczyć. Gdzieś czytałem zresztą wypowiedź, że filmów Lyncha nie należy usiłować zrozumieć. Je trzeba smakować nieczym dobre wino i nie zastanawiać się nad nimi. Coś w tym jest

Ostatnie tematy :

Stopka forum