Temat: Samoopalacze

Moje ciałko nie widziało słonka chyba z rok czasu, jak nie więcej, niespodziewanie trafiła mi się okazja wyjazdu nad morze, no i trzeba bedzie założyć bikini!!! Jedyna szansa by jakoś wyglądac to samoopalacz, bo do solarium nie chce isc. Możecie polecić jakieś dobre samoopalacze, które się nie rozmazują i dobrze wyglądają na skórze. Na samoopalenie mam aż jeden tydzień!!!HILFEEEEEEEE!!!!:D

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samoopalacze

Ja miałam ERIS do twarzy i ciała, no ale jak dobrze nie rozsmarowałam to było widać, i nie polacałabym, chyba, że macie wprawę!Ja nie i było to od razu widac!!!:(

3

ja używałąm raczej nei samoopalacza tylko Bielenda Sunny Skin - BALSAM DO CIAŁA BRĄZUJĄCY z opalizującą perłą, myślę że łatwiej uniknąć takich mazów na skórze, i opalenizna tworzy się w barzdiej naturalny sposób, choć nie tak szybko jak przy samoopalaczu!!!

4

ja kupiłam Eris - w spray'u, no jakos bez rewelacji, trochę się rozczarowałam, myślałam, że będzie się mniej rozmazywał, że łatwiej będzie go rozprowadzić, ale genaralnie używa się podobnie jak innych, nie odkryłam chba jeszcze dobrego samoopalacza!!!

5

Dla mnie Eris w sprayu był super, ładny kolor się tworzył i dość długo trzyma się an skórze:)

6

Ja mogę Wam polecić Samoopalacz L'Oreal do twarzy,jestem zadowolona, wszyscy znajomi myślą, że mam naturalny morelowy kolor cery, a to tak naprawdę krem wspomagający:)hihi POLECAM!!!

7

ja Wam radzę by wybrać samoopalacz osobny do twarzy,  do ciała i nóg, bo np. skóra na nogach trudniej łapie kolor i barwniki powinny być silniejsze, a jak takim posmarujecie twarz- bedziecie żółte!!!Ja mam trochę ziemistą cerę oststnio i chciałam się wspomóc, nie udało się to zbytnio samoopalaczem!!!:(

8

Teraz jakich używacie samoopalaczy??
Z racji tego, że nie mogę się za bardzo opalać smaruję się samoopalaczem -stosowałam na początku Dove, ale po nim skóra jest pomarańczowa chociaż moja koleżanka twierdzi, że jest dobry..
Teraz mam z Avonu do twarzy i ciała w jednym kolor fajny ale jest dla mnie za jasny chce mieć mocniejszy brąz na skórze a to jest light/medium.
Macie jakieś sprawdzone, które koloryzują na wyraźnie brązowo?? Nie chce za duzo testować na sobie, bo mam kilka imprez przed sobą smile

9

polecam balsamy brązujące,używałam garniera ,nivea, teraz ziaji sopot polecam,nie drogi i dobry,jestem jemu wierna poki co:)

10

ja używałam z nivea i oriflame, wybrałam je bo sa bez tych świecących drobinek:) nie lubię sie święcić, a wychodząc na Słońce to juz w ogóle niefajnie wg mnie wygląda..

11

Nie używam samoopalaczy. Tego lata tak bardzo chciałam się opalić, opaliłam się i wyglądam jak Mućka Mu.

12

ja uzywam wlasnie eveline, fajnie sie delikatnie zaciemniam :-)

13

ja używam teraz akurat balsamu brązującego z perfecty i jestem zadowolona smile

14

5 lat temu kupowałam z avonu tylko nie pamiętam nazwy,był to do ciała i strasznie ładnie pachniał,może ktoś zna nazwę?

15

kupilam ostatnio w rosmanie "sunozon" i jestem bardzo zadowolona smile

16

Zazwyczaj stosuję chusteczki  Vichy, mówię wam rewelacja jak dla mnie  . Chusteczki nie pozostawiają smug, dobrze się rozprowadzają, nawilżają skórę. Zapach mają przyjemny, nie taki jak inne samoopalacze. Najlepiej powtarzać aplikacje co drugi dzień. Chusteczka jest duża,więc jedną użytkuje dwa razy bynajmniej na twarz ,znalazłam dość tanio chyba najtaniej w aptece internetowej tanielekinet.pl - sprawdziłam kilkanaście tam akurat było najtaniej,jeśli znajdziecie gdzieś taniej to dajcie cynk

17

Ja używałam balsamu brązującego soray'a : )
Był całkiem ok.

18

Witam mam jasna karnację, po samoopalaczach jestem zółta, korzystam w miarę ze słońca latem. słabe efekty .. jestem szatynka .. czasami mam ochotę na opalanie w solarium ale jakoś zwlekam . morze z 3 razy by mi starczylo sa jakies nie zolte balsamy

19

Ja też jestem blada, solarium odpada bo mam wrażliwą skóre co ja moge polecic?
Loreal sublime bronze (taki w tubce)
Intensywnie brązowy więc widać jak się go nakłada, efekt po 2 godzinach faktycznie a nakłądając drugi raz jest się BRĄZOWĄ nie pomaranczową nie zółtą. ale jest drogi ok 45zl i mało wydajny:(

Mój typ DAX sun w srayu
Po pierwsze nie zostawia smug, nie jest sie pomarańczowym może nie tak intensywny jak Loreal ale przy stosowaniu 2-3 razy na tydzień plus peeling naprawde ekstra efekt:)
i cena okolo 18zl i jest wydajny

20

Używam Eveline raz w tygodniu lub chusteczek Dax