Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-06-27 14:06:58

Black Angel
Wkręcam się coraz bardziej

BELISSA HYDRO - dla urody

BELISSA HYDRO - dla urody

http://img75.imageshack.us/img75/4903/belissatw8.jpg

Opis producenta:
Wskazania i działanie

Hydrolizat białek kolagenowych - dzięki swej zdolności wiązania wody odpowiada za sprężystość, jędrność, prawidłowe nawilżanie i regenerację komórek skóry.

Spirulina - jest rodzajem zielono-niebieskiej algi będącej naturalnym źródłem całej gamy witamin oraz składników mineralnych, które są niezbędne dla utrzymania prawidłowej kondycji skóry. Dostarcza również niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych.

Skrzyp polny - to bogate źródło naturalnego krzemu, niezbędnego w tworzeniu enzymów uczestniczących w wytwarzaniu kolagenu. Dzięki temu pełni istotną rolę w utrzymaniu wilgotności tkanki łącznej.

Witamina C - jest niezbędna do tworzenia kolagenu.

Witamina E - zwana "witaminą młodości", zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry.

Beta-karoten - pobudza produkcję melatonin (pigmentu skóry) nadając jej piękny i zdrowy koloryt.

Moja opinia

Siegnelam po ten raczej tani preparat, by po zimie poprawic koloryt skory. Ze wzgledu na zawartosc karotenu moja cera nabrala ladnego wygladu. Jednakze powodem glownym, dlaczego zdecydowalam sie uzywac tego preparatu byla wlasnie spirulina w skladzie, poniewaz dziala nawilzajaco na skore a wiec chroni ja przed wysuszeniem, a na przesuszenie naskorka zwykle cierpialam zima i latem przez promieniowanie.Wydaje mi sie ze nie ma sensu inwestowac w bardzo drogie preparaty, skoro ja zauwazylam odczuwalna i widoczna poprawe zazywajac ten preparat.

Ostatnio edytowany przez Black Angel (2008-06-27 14:07:31)

Dodaj odpowiedź

Stopka forum