spodobał mi sie pewien chlopak jest on dj na imprezach ...zdobylam do niego nr telefonu i napisalam lecz gdy zobaczyl moje zdjecie wiecej nie odpisal wszystko by bylo w porzadku bo rozumiem ze ktos moze byc nie w czyims guscie tylko ze jak przychodzilam na kolejne imprezy on zaczal sie zachowywac dziwnie....na pierwszej po tym zdarzeniu widzialam ze byl dumny z siebie....ale na kolejnych juz zupełnie inaczej zaczał spuszczac wzrok gdy mnie widzi gada na mnie swoim kolegom tak mi sie przynajmniej wydaje bo czesto patrzy sie w moja strone i cos mowi do swoich kumpli .....obserwuje mnie ja to widze...niewiem co otym myslec tym bardziej ze on mi sie nadal podoba... strasznie to jest dziwna sytuacja nierozumiem jego zachowania o co mu chodzi?? bardzo prosze o rade niewiem co mam teraz robic......czy moglby ktos mi pomoc??powiedziec co mam o tym myslec???
bardzo mi zalezy na czyjes podpowiedzi kto spojrzy na to z innego punktu widzenia niz ja .....wciaz czekam choc na jedna odpowiedz.....nie moge przestac myslec o tej chorej sytuacji....sad(