niezrozumiałe zachowanie chłopaka który mi sie podoba - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » niezrozumiałe zachowanie chłopaka który mi sie podoba

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez kama_26 (2010-08-03 16:14:21)

Temat: niezrozumiałe zachowanie chłopaka który mi sie podoba

spodobał mi sie pewien chlopak jest on dj na imprezach ...zdobylam do niego nr telefonu i napisalam lecz gdy zobaczyl moje zdjecie wiecej nie odpisal wszystko by bylo w porzadku bo rozumiem ze ktos moze byc nie w czyims guscie tylko ze jak przychodzilam na kolejne imprezy on zaczal sie zachowywac dziwnie....na pierwszej po tym zdarzeniu widzialam ze byl dumny z siebie....ale na kolejnych juz zupełnie inaczej zaczał spuszczac wzrok gdy mnie widzi gada na mnie swoim kolegom tak mi sie przynajmniej wydaje bo czesto patrzy sie w moja strone i cos mowi do swoich kumpli .....obserwuje mnie ja to widze...niewiem co otym myslec tym bardziej ze on mi sie nadal podoba... strasznie to jest dziwna sytuacja nierozumiem jego zachowania o co mu chodzi?? bardzo prosze o rade niewiem co mam teraz robic......czy moglby ktos mi pomoc??powiedziec co mam o tym myslec???

bardzo mi zalezy na czyjes podpowiedzi kto spojrzy na to z innego punktu widzenia niz ja .....wciaz czekam choc na jedna odpowiedz.....nie moge przestac myslec o tej chorej sytuacji....sad(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: niezrozumiałe zachowanie chłopaka który mi sie podoba

Kama, nad czym tu się zastanawiać? Ty swoje zrobiłaś - dałaś mu znak, że jesteś nim zainteresowana. Co chcesz jeszcze zrobić? Dopaść w ciemnym zaułku i oświadczyć się?

Gdyby podzielał Twoje zainteresowanie - wziąłby sprawy w swoje ręce. Tymczasem jego zachowanie jak dla mnie jest wyraźną oznaką, że nie jest zainteresowany znajomością z Tobą. Jeśli jest tak jak przedstawiłaś - na pierwszej imprezie był dumny, że jakaś dziewczyna tak otwarcie go zaczepia. Teraz Cię unika, bo nie wie jak się zachować wobec dziewczyny, której się podoba, a co do której on planów nie ma. Jeśli faktycznie rozmawia na Twój temat z kumplami, to raczej nie są to takie rozmowy, jakich Ty byś oczekiwała. Obstawiam raczej coś w stylu "twoja wielbicielka znowu przyszła" itp... Moja rada więc- odpuść sobie. Dobrze, że umiesz wykazać inicjatywę, ale nie wiąż nadziei z każdym chłopakiem, którego zaczepisz...

3

dziekuje za odpowiedz jednak dalo mi to duzo do zrozumienia.....

4

I ja również podzielam zdanie Vinngi, że to co mogłaś to zrobiłaś i na tym etapie należy dać sobie już spokój. Widzisz, to jest tak, że czasami ciężko jest odczytać czyjeś zachowanie, bo całkiem możliwe, że jest ono wynikiem ukrytej nieśmiałości, ale raczej przychylałabym się do stwierdzenia, że tylko połechtałaś jego męską próżność (bo przecież zawsze miła jest świadomość, że się człowiek komuś podoba, i nieważne tu facet czy kobieta), ale niekoniecznie zadziałało w drugą stronę.

Zastanawia mnie też, że tak bardzo poważnie podeszłaś do tematu. Może czujesz się teraz rozczarowana, może nawet jest Ci głupio, ale cóż, zdarza się, przecież nie będziemy podobać się wszystkim, którym okazaliśmy swoje zainteresowanie. Gdyby facet rzeczywiście poczuł miętę do tej pory na pewno przejąłby już tę inicjatywę, a jeśli tego nie zrobił...to chyba pora spojrzeć prawdzie w oczy- czas szukać nowego obiektu westchnień.

5

Jeśli chodzi o męski punkt widzenia to również uważam,że koleś nie wie jak ma się zachować po tym jak dał Ci kosza

6

moje ostatnie pytanie ma podobny wątek..wiec gdybys była tak miła to zapraszam i prosze o pomoc!:P)
w twoim przypadku..no coz..skoro nie odpisał..to ja juz bym chyba nie pisała..bo wyjdziesz na nachalną.. poczekaj..moze sie odwazy i cos zrobi..zagada moze;P

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » niezrozumiałe zachowanie chłopaka który mi sie podoba

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024