Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-06-26 12:32:38

Puma
Na razie czysta sympatia

Nivea Body Summer Beauty Balsam brązująco-ujędrniający

Nivea Body Summer Beauty Balsam brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji

http://img65.imageshack.us/img65/3410/niveabodywb8.jpg

Opis producenta
Nivea Body Balsam brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji to naturalna opalenizna i jędrna skóra to coś, co sprawia, że latem wyglądasz i czujesz się znakomicie. Teraz, dzięki balsamowi do ciała Summer Beauty NIVEA body, możesz cieszyć się wakacyjnym wyglądem Twojej skóry przez cały rok! Stworzone specjalnie dla potrzeb jasnej oraz ciemnej karnacji, balsamy Summer Beauty zapewniają Twojej skórze naturalną i równomierną opaleniznę oraz widoczny efekt ujędrniania.Nowa, wyjątkowa formuła, wzbogacona substancją delikatnie opalającą oraz olejkiem z pestek winogron i ekstraktem z Ginkgo:Stopniowo tworzy naturalną i równomierną opaleniznę. Widocznie ujędrnia Intensywnie nawilża skórę przez cały dzień. Po ok. 5 dniach codziennego stosowania, Twoja skóra nabierze pięknego wakacyjnego wyglądu!

Moja recenzja

Mam jasną karnację więc liczyłam ,ze tutaj może ten balsam Nivea będzie lepszy niż pianka tej firmy - o której pisałam w innym poście. No i zaczęłam go stosować w tym tygodniu mając dość już trochę tej pianki. niestety - zostawia zacieki sad Koszmar - robiłam peeling przed bp zawsze robię przed nałożeniem samoopalacza i nic to nie pomogło. Mam ciemne złogi na kolanach oraz łokciach - wygląda to tak sobie. Cały plus ,ze to do jasnej karnacji więc są stosunkowo jasne te złogi i właśnie traktuję je sokiem z cytryny ;)Zapach - w miarę ok, choć oczywiście wciąż nie ideał wink Generalnie jak ktoś ma cierpliwość to może probować z tym samoopalaczem. Ja szukam dalej. A póki  co wracam do pianki smile

#2 2008-06-26 20:31:06

renatka
Niewinne początki

Re: Nivea Body Summer Beauty Balsam brązująco-ujędrniający

hej mam tez jasna karnacje uzywam kremu z dove,stosuje go co drugi dzien i jak narazie to mi odpowiada,uzywalam nivea ale mialam zacieki i brzybki kolor zolty ,moze i tobie bedzie pasowal dove pozdrawiam

Stopka forum