Bylam na randce . Wlasciwie pierwszej z tym chlopakiem, wczesniej chwile rozmawialam z Nim( ale krotko) ,w koncu sie umowilismy. Powiedzial, ze powie mi cos o sobie, i zaczal, ale opowiadal o swoich nieudanych zwiazkach, ze zostal zdradzony, itd, a On w porzadku niby. Poczulam niesmak. Powiedzial, ze jak mnie zobaczyl to zmienil zdanie o dziewczynach i ze chcialby ,abym Mu dala szanse. O mnie praktycznie nie pytal.Nie wiem czy to normalne zachowanie.
Jest jeszcze jedna przeszkoda, ktora bardziej mamie przeszkadza , czyli Jego brak wyksztalcenia i malo ambitna praca.
Co sadzicie o tym?
Boje sie, ze nie bede miala z Nim wspolnych tematow, wizualnie tez mi sie niezbyt podoba, choc to najmnieszy problem, nie ma takiego znaczenia.
Mysle, ze bylam w porzadku, bo nie robie mu nadziei,powiedzialam, ze narazie mozemy pozostac na stopie kolezenskiej, a On ze i tak ma nadzieje.
Czy jesli bedzie chcial, mam sie z Nim dalej spotykac jako kolezanka, czy dac sobie spokoj i co sadzicie o jego zachowaniu?
Hehe jeśli Ci sie faktycznie nie podoba to uwazam ze nie ma sensu sie spotykac bo to mu tylko narobi nadzieii Sama wiem cos o tym bo nie raz sie spotykalam z kims tak po kolezensku a oni robili sobie nadzieje Chyba ze chcesz mu jednak dac szanse Wcale nie musi byc super wyksztalcony zebyscie mieli o czym rozmawiac
Dziekuje bardzo za odpowiedz,no niestety nie podoba mi sie.
A co do tych kolezenskich spotkan to masz racje -takie cos chyba nie istnieje.
Nie podoba mi się takie zachowanie. Albo facet nie ma obycia albo chciał Ciebie wziąć na litość.
Jeżeli chcesz daj mu 2 szansę. Jeśli znów będzie mówił tylko o sobie, ja bym darowała sobie taką znajomość.
No wlasnie, mnie o nic nie pytal, to jest bardzo dziwne, ciagle zasypywal komplementami i mysli ze w ten sposob mnie oczaruje, ale to nie wszystko, po co On mi opowiadal o tym zrazeniu do kobiet?
a z 2 szansa to nie wiem- narazie jestem na nie.
Bo uwierzyl ze jestes tą jedyną. Jezeli Ci sie nie podoba to odpuść od razu inaczej będziecie się meczyć oboje.
zgadzam się z przedmówcą,nic na siłe
Ten chłopak chcę po prostu zapomnieć o swoich nie udanych związkach...będąc z Tobą...
po drugie na pierwszej randce nie można opowiadać o swoich byłych partnerkach...! nie dziwię Ci się, że zraziłaś się do niego.
Czy się z nim dalej spotykać? Hm....jako koleżanka oczywiście, że tak...:)
znajomych można mieć wielu:)