Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2007-08-01 12:58:14

Bridget-nie-Jones
Niewinne początki

Dlaczego faceci to tchórze?

Nie rozumiem facetów!!!Mój facet ukrył przede mną to,że przyjechał do niego n a weekend kumpel(którego  ja osobiście nie trawię, bo źle wpływa) z Anglii. Gdy pytałam czy pojedziemy gdzies razem, powiedział mi że nie może bo ma dużo pracy!!! No ale o  fakcie już przypadkiem się wygadał i jak się zdziwiłam, zaczął się wypierać,że przecież mi mówił tylko ja nie pamiętam. No ja sama zgłupiałam, al e no nie powiedział mi wcześniej, a byłabym mniej wkurzona gdyby był owbec mnie szczery!!!Myślałąm,że takie akcje mają moje znajome, ale się okazuje,że wszyscy mężczyźni to tchórzliwi chłopcy, którzy kłamią, a do tego sami wpadają w sidła włąsnych kłamstewek!!!Dlaczego tak jest i co mam z nim zrobić, no jak mam mu teraz ufać???!!!

#2 2007-08-04 21:48:23

Bianka
Niewinne początki

Re: Dlaczego faceci to tchórze?

no są tchórzami są!!!nie potrafią się przyznać do pewnych rzeczy, bo unikają komplikowania sobie zycia i niepotrzebnego tłumaczenia się, al eneistety nie posiadają pewnej umiejętności- nieprzewidują ,że kiedyś kłamsto i tak wyjdzie i wtedy będzie gorzej!!!ale to wynika  z upraszczania sobie życia po prostu...pamiętajcie,że jest różnica pomiędzy kobietą i mężczyzną, jak kobieta ma kłamać, to nim to zrobi wszystko dokładnie przemyśli,żeby mieć 100% alibi, facet nigdy nie wybiega tak w przyszłość, kłamstwo to chila i na tym się skupia, potem oczywiście zapomina że skłamał i wpada w sidła własnych bajerów:)oni nie są tchórzami to bajarze:)

#3 2007-08-11 00:26:56

dodzia
Gość

są tchórzami bo wiedzą,że kobiety mają nad nimi przewagę intelektualną i boją się,że przed kobietą nic się nie da ukryć, kłamiąw nieprzemyślany sposób i potem się w tym zakopują;)

#4 2007-08-24 13:35:33

mila
Gość

Są tchórzami bo chcą uchodzić za macho czy nie wiadomo kogo, i dlatego ukrywają wiele rzeczy, a przed nami tylko pokazywać się jako wyjątkowi!!!

#5 2007-08-27 17:57:30

S83
Niewinne początki

są tchórzami?smile , przewaga intelektualna?smile hehehe, skłamał Cie bo pewnie wiedział ze nie lubisz jego kumpla i potem byś mu marudziła i wypominała przez tydzień to wolał iść na łatwizne i skłamać:)

Faceci tylko jednego się boją, zdania "kochanie, musimy porozmawiać" smile

#6 2007-08-27 20:51:31

aiadne
Gość

A dlaczego boja sie właśnie tego zdania ? Dlatego ze brzmi zbyt poważnie smile?

Stopka forum