Witaj na pierwszym niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tu wsparcie użytkowniczek forum oraz fachowe porady naszych Ekspertów!
Nie jesteś zalogowany.
Nie rozumiem facetów!!!Mój facet ukrył przede mną to,że przyjechał do niego n a weekend kumpel(którego ja osobiście nie trawię, bo źle wpływa) z Anglii. Gdy pytałam czy pojedziemy gdzies razem, powiedział mi że nie może bo ma dużo pracy!!! No ale o fakcie już przypadkiem się wygadał i jak się zdziwiłam, zaczął się wypierać,że przecież mi mówił tylko ja nie pamiętam. No ja sama zgłupiałam, al e no nie powiedział mi wcześniej, a byłabym mniej wkurzona gdyby był owbec mnie szczery!!!Myślałąm,że takie akcje mają moje znajome, ale się okazuje,że wszyscy mężczyźni to tchórzliwi chłopcy, którzy kłamią, a do tego sami wpadają w sidła włąsnych kłamstewek!!!Dlaczego tak jest i co mam z nim zrobić, no jak mam mu teraz ufać???!!!
no są tchórzami są!!!nie potrafią się przyznać do pewnych rzeczy, bo unikają komplikowania sobie zycia i niepotrzebnego tłumaczenia się, al eneistety nie posiadają pewnej umiejętności- nieprzewidują ,że kiedyś kłamsto i tak wyjdzie i wtedy będzie gorzej!!!ale to wynika z upraszczania sobie życia po prostu...pamiętajcie,że jest różnica pomiędzy kobietą i mężczyzną, jak kobieta ma kłamać, to nim to zrobi wszystko dokładnie przemyśli,żeby mieć 100% alibi, facet nigdy nie wybiega tak w przyszłość, kłamstwo to chila i na tym się skupia, potem oczywiście zapomina że skłamał i wpada w sidła własnych bajerów:)oni nie są tchórzami to bajarze:)
są tchórzami bo wiedzą,że kobiety mają nad nimi przewagę intelektualną i boją się,że przed kobietą nic się nie da ukryć, kłamiąw nieprzemyślany sposób i potem się w tym zakopują;)
Są tchórzami bo chcą uchodzić za macho czy nie wiadomo kogo, i dlatego ukrywają wiele rzeczy, a przed nami tylko pokazywać się jako wyjątkowi!!!
są tchórzami?
, przewaga intelektualna?
hehehe, skłamał Cie bo pewnie wiedział ze nie lubisz jego kumpla i potem byś mu marudziła i wypominała przez tydzień to wolał iść na łatwizne i skłamać:)
Faceci tylko jednego się boją, zdania "kochanie, musimy porozmawiać" ![]()
A dlaczego boja sie właśnie tego zdania ? Dlatego ze brzmi zbyt poważnie
?