Rozstanie, cisza i niepotrzebnie się odezwałam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie, cisza i niepotrzebnie się odezwałam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Rozstanie, cisza i niepotrzebnie się odezwałam

Witam dziewczyny!
Zrobiłam coś niedobrego i czuję się z tym fatalnie. Rozstałam się z chłopakiem ponad dwa miesiące temu po 3-letnim związku. Mieszkaliśmy razem, ale rozstanie było grzeczne i kulturalne. Rozmawialiśmy ze sobą jak cywilizowani ludzie.
Rozstania chciałam głównie ja, a on powiedział, że też tego chce- podejrzewam, że po to, żeby zachować honor, żeby nie czuć się porzuconym.  Wiedział, że to nieuniknione po tym jak mnie krzywdził. Zdawał sobie z tego sprawę, że nie ma innej opcji.
Niedawno napisał mi smsa jak mu źle. Ja milczałam. Nie odpowiadałam.
Później coś mi odbiło. Zaczęłam do niego pisać smsy i puszczać sygnały z innego nr na kartę. Trwało to krótko: parę godzin, nie parę dni. Pisałam:
zgadnij kto to?
chciałbyś się spotkać?
dasz nam szansę?...
On się domyślił, że to ja. Sama sobie nie wierzę, że to uczyniłam, bo dotąd dokładałam wszelkich sił, by nasze relacje były poprawne i by jak najszybciej o nim zapomnieć. Nie przyznałam się, ale także nie zaprzeczyłam, że to zrobiłam.
Czuję się z tym podle. Mój zamysł był chyba taki, żeby mu namieszać. Dowiedziałam się, że się z kimś spotyka i poczułam sie zazdrosna. Sama nie wiem.
Nie mam pojęcia jak się zachować. Nie jestem w stanie szczerze z nim porozmawiać. Zawsze starałam się być odpowiedzialna i nie było mi obojętne co czują inni.
Musiałam o tym napisać i podzielić się tym.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie, cisza i niepotrzebnie się odezwałam

No coz postapilas dziennie smile
Kazdy z nas ma na sumieniu glupie wyskoki, napisz mu sms albo zadzwon i przepros i daj sobie i jemu spokoj.

3

zajmij sie czyms,staraj sie nie myslec o nim,nie pisz,nie dzwon,znajdz sobie zajecie,mowie Ci,to raczej nie jest dobre jak ludzie sie rozchodza pozniej schodzą,pozniej jest zal,ból,rozdrapywanie ran,niepewnosc,sama to przechodzilam nawet kilka razy i to nie z jednym,powodzenia,pozdrawiam

4

Skasuj jego nr, bo po co zaprzątać sobie nim głowę. Fakt zrobiłaś źle ;/  ale możesz to naprawić milczeniem.

5

Nie chce do niego wrocic i nie wroce. Jestem tego absolutnie pewna. Faktycznie najlepiej bedzie zamilknac. Prawdy nie jestem mu teraz w stanie powiedziec, ale moze kiedys kiedys to zrobie gdy emocje miedzy nami calkowicie wygasna.

6

Hej serena, tak to wlasnie dziwny impuls gdy dowiadujemy sie ze ktos z kim bylismy ma kogo innego. tez keidys mialam cos takiego. Ale na szczescie juz nic nie zrobilam i dobrze bo bym pewnie bardziej sie pograzyla. Ale nie wazne. Dlatego rozumiem Cie, poprostu to w nas jest taki odruch, ze cos juz odchodzi na "wiecznosc" dlatego uczucie sprawdzenia czy napewno juz to stracilismy.

7

Nie zadręczaj się tym zbyt mocno. Też kiedyś w dość podobnej sytuacji się znalazłam, najlepsze co mozesz zrobic teraz to zamilknac w stosunku do niego. Pozwolić mu by żył swoim życiem i Ty także powinnaś zrobić to samo.

8

Pozwól mu zyc ;-wykasuj numer nie pisz nie dzwon.Jezeli jestes pewna ze nie chcesz z nim juz byc to musisz konsekwentnie zamknac ten rozdzial w zyciu...

9

skoro on się domyślił, to może osiąść w nim myśl, która będzie się gdzieś obijać po zwojach mózgowych, że może była szansa, że jednak coś było, że może czegoś nie dopilnował. Może nawet mu to trochę przeszkadzać w związku, w pełnym poświęceniu się mu. Zrobiłaś głupotę. Przełknij ten kąsek i zadzwoń do niego, powiedz mu co przez chwilę poczułaś - zazdrość, jesteś kobietą i targają Cię czasem pewne emocje. Ale wyjaśnij że tego nie będzie. Bądź dorosła.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie, cisza i niepotrzebnie się odezwałam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024