Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
NATURKAPS L-KARNITYNA 3 ACTIV
Opis Producenta:
Działanie:
Działanie produktu polega na kompleksowym współdziałaniu trzech substancji aktywnych: L-karnityny, kwasu hydroksycytrynowego (HCA) zawartego w wyciągu z owocu Garcinia Cambogia i chromu. L-karnityna jest niezbędna do wytwarzania energii poprzez zwiększenie spalania kwasów tłuszczowych. Sprzyja także eliminacji z organizmu toksycznych produktów przemiany tłuszczów. Kwas hydroksycytrynowy (HCA) hamuje magazynowanie tłuszczów a przyspiesza wykorzystanie znajdujących się w organizmie zasobów energii. Spożywane węglowodany są bowiem przekształcane do materiału zapasowego - glikogenu a nie do trójglicerydów (tłuszczy). HCA wzmaga uczucie sytości i zmniejsza zapotrzebowanie organizmu na pokarm.
Chrom jest niezbędny do prawidłowego przyswajania glukozy w organizmie. Wspomaga działanie HCA, zmniejsza zapotrzebowanie organizmu na cukier i normalizuje kontrolę apetytu.
NATURKAPS L-KARNITYNA 3 ACTIV:
- wspomaga odchudzanie
- przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej
- zmniejsza łaknienie i zapotrzebowanie organizmu na cukier
- przyspiesza przemianę materii
- zwiększa wydolność i aktywność organizmu.
Moja Opinia:
Tabletki kosztują ok 20 zł, ale wydatek się opłaca. Mnie NATURKAPS L-KARNITYNA 3 ACTIV pomogła zwalczyć wilczy apetyt na wszystko, a szczególnie na słodcze, których trudno sobie odmawiać. To fajne uczucie -- po prostu czuć się sytym i nie mieć obsesji jedzenia, nawet gdy się nie jest przejedzonym.Ja od czasu do czasu robię sobie głodówki oczyszczające, wtedy właśnie l-karnityna bardzo pomaga wytrwać, bo daje uczucie sytości. Na drastyczne kuracje odchudzające i głodówki, bardzo polecam!:-)
Moja znajoma tez uzywala tego, chwalila sobie, wlasnie glownie ze wzgledu na mniejszy apetyt, i brak ochoty na slodycze.To chyba wlasnie najistotniejsza wlasciwosc tego preparatu:-)
Strony: 1