Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-06-24 23:00:22

Puma
Na razie czysta sympatia

Nivea Sun - Samoopalający spray w aerozolu do jasnej karnacji

Nivea Sun - Samoopalający spray w aerozolu do jasnej karnacji

http://img84.imageshack.us/img84/6193/ninini2mu4.jpg

Opis Producenta
Nowy samoopalający spray w aerozolu Nivea Sun zapewnia naturalną i równomierną opaleniznę. Działa w dowolnej pozycji, dzięki czemu możesz go nałożyć nawet na trudno dostępne części ciała. Specjalny mechanizm aplikacji oraz lekka i szybko wchłaniająca się formuła sprawiają, że kosmetyk pokrywa ciało idealnie i wysycha w ciągu kilku minut. Samoopalający spray w aerozolu wzbogacony został witaminą E i olejkiem z orzeszków macadamia, dzięki czemu pielęgnuje skórę, zapewniając jej długotrwałe nawilżanie.
Produkt przebadany dermatologicznie. Posiada atest PZH.

Moja recenzja

W ubiegłym roku przed latem chodziłam do solarium, ale teraz już nie chcę niszczyć skóry więc stwierdziłam, że najlepiej użyć samoopalacza. W tym roku wypróbowałam więc samoopalacz NIVEA Sun do jasnej karnacji i właściwie się na nim nie zawiodłam. Dosyć  szybko wsiąka w skórę, przede wszytkim nie jest tłusty, ma miłą konsystencję pianki oraz jest bardzo wydajny . Zapach na początku tez jest fajny - potem w miarę używania już  trochę mniej - co jest małym minusem tego samoopalacza - jednakże nie spotkałam się jeszcze z samoopalaczem który by miał idealny zapach wink

Ostatnio edytowany przez Puma (2008-06-24 23:00:42)

#2 2008-06-25 00:22:57

tyczka
Gość

Re: Nivea Sun - Samoopalający spray w aerozolu do jasnej karnacji

Tak ten zapach, niezbyt przyjemny!Niestety po kilku dniach samoopalacz shcodzi ze skóry i wygląda to podobnei jakby schodziła nam skóra!Produkt typu -- Nic nadzwyczajnego!

Dodaj odpowiedź

Stopka forum