Cześć dziewczyny,
muszę przyznać, że właśnie na tym forum zaczyna się mój romans z internetowymi dyskusjami. Coraz trudniej jest namówić realne przyjaciółki na rozmowę i spotkanie. Wszystkie zawsze mają niby teoretycznie coś ważniejszego na głowie. Pewnie same wiecie jak to jest. Dzwonią tylko jak Cię potrzebują. Dlatego uaktywnić się mam zamiar na tym forum, z nadzieją na ciekawe dyskusje, wymianę światopoglądów, czytanie o doświadczeniach - tych radosnych i mniej. Z nadzieją, że będę mogła się podzielić moimi problemami jak i poradzić komuś, kiedy będzie tego potrzebować.
Wszechwiedząca nie jestem, ale przez 23 lata swoje istnienia jednak mnóstwo różnych życiowych doświadczeń udało mi się zgromadzić. Z niektórych jestem dumna i pielęgnuje o nich wspomnienia, niektóre bolały, ale dzięki nim stałam się silniejsza.
Staram się uczyć na błędach i dużo czytam... książek, czasopism, wypowiedzi.. obserwuje. Uważam, że dzięki rozmowie i kontaktom z drugim człowiekiem możemy naprawdę lepiej zrozumieć świat.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki,
te niskie i wysokie, pewne siebie i nieśmiałe, te z nadzieją na zmiany, i te, które już podjęły kroki ku metamorfozie, te lubiące horrory i oglądajace tylko komedie romantyczne, blodnynki, brunetki, rude, wesołe, inteligente, wszystkie!
Kłaniam się.,
Pepitka