Dzień dobry drogie Panie, każda wyjątkowa przecież: ) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry drogie Panie, każda wyjątkowa przecież: )

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Dzień dobry drogie Panie, każda wyjątkowa przecież: )

Cześć dziewczyny,
muszę przyznać, że właśnie na tym forum zaczyna się mój romans z internetowymi dyskusjami. Coraz trudniej jest namówić realne przyjaciółki na rozmowę i spotkanie. Wszystkie zawsze mają niby teoretycznie coś ważniejszego na głowie. Pewnie same wiecie jak to jest. Dzwonią tylko jak Cię potrzebują. Dlatego uaktywnić się mam zamiar na tym forum, z nadzieją na ciekawe dyskusje, wymianę światopoglądów, czytanie o doświadczeniach - tych radosnych i mniej. Z nadzieją, że będę mogła się podzielić moimi problemami jak i poradzić komuś, kiedy będzie tego potrzebować.

Wszechwiedząca nie jestem, ale przez 23 lata swoje istnienia jednak mnóstwo różnych życiowych doświadczeń udało mi się zgromadzić. Z niektórych jestem dumna i pielęgnuje o nich wspomnienia, niektóre bolały, ale dzięki nim stałam się silniejsza.

Staram się uczyć na błędach i dużo czytam... książek, czasopism, wypowiedzi.. obserwuje. Uważam, że dzięki rozmowie i kontaktom z drugim człowiekiem możemy naprawdę lepiej zrozumieć świat.

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki,
te niskie i wysokie, pewne siebie i nieśmiałe, te z nadzieją na zmiany, i te, które już podjęły kroki ku metamorfozie, te lubiące horrory i oglądajace tylko komedie romantyczne, blodnynki, brunetki, rude, wesołe, inteligente, wszystkie!

Kłaniam się.,

Pepitka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzień dobry drogie Panie, każda wyjątkowa przecież: )

z tymi przyjaciółkami to fakt smile
Witaj !! ja tez próbuje się tu zadomowić od dłuższego czasu ;P

3

Witaj na forum. smile

4

Witaj na forum smile Bardzo przyjemnie czyta się Twoje wypowiedzi smile Aż się uśmiechnęłam pod nosem smile Na naszym forum jest sporo netkafejek, może tam znajdziesz miejsce dla siebie smile
Pozdrawiam serdecznie smile

Ruda Ansja (lubiąca horrory), z nadzieją na zmiany smile hihi

5

Dziękuje za miłe powitanie, muszę przyznać, że udzielanie się na forum jest taką fajną i nietypową imitacją spotkania w kawiarni przy aromatycznej kawie i ciastku (aj... rozmarzyłam się).

6

pepitka

Na początek ""plama""(hihihih...)jak,to tylko witasz forowiczki a forowiczów już nie?Więc ja w imieniu  panów Cię Witam i przyjemności na forum.

7 Ostatnio edytowany przez Ansja (2010-07-28 14:57:54)

pepitka- a skąd jesteś? smile Bo ja za kawę i ciastko w dobrym towarzystwie jestem oddac prawie wszystko smile

8

witam na forum smile
na kawę też się chętnie skuszę big_smile

9

Wstyd to, hańba i jednocześnie poniżenie. Jakżeż mogłam zapomnieć o Panach z forum wink
Zatem witam wszystkich Panów, tych umięśnionych i kościstych, czytających Tołstoja, uprawiających sporty ekstremalne, zagubionych, otwartych, wielbicieli P. Cruz bądź M. Monroe : )

Pepitka myśli.. jak by tu uściślić skąd ona dokładnie... wiecie, nie chcę się dać zdemaskować i zlokalizować... Najpoprawniejszą odpowiedzią będzie Małopolska (ściślej oczywiście prywatnie podać mogę).

smile

10

pepitka- to koniec świata przecież tongue ja mieszkam spory kawałek od Ciebie. Ale zawsze wirtualną kawę chętnie z Tobą wypiję smile

11

Czyli Ty musisz być gdzieś znad morza, tudzież z okolic jezior mazurskich.
Zatem stawiam kawę, ja płacę. Ewentualnie zieloną herbatę z melonem, bo zdrowsza smile
Ta dam.

12

A nie, lubelskie się kłania :)wiekie jeziora są... zbyt wielkie big_smile
Fajowo, ze nareszcie moge sie kawy z kimś spokojnie napic :] zielona niech zostanie na później smile

13

O, jesteś "moją pierwszą" z lubelskiego;) Takie kontakty mogą się zawsze przydać (mruga okiem).

14

Witaj,pepitko smile Miłego pisania życzę.

15

Witaj na forum i mam nadzieje, ze znajdziesz tu bardziej rozmowne przyjaciolki i kolegow tongue

16

Propozycje mam. Szukam kogoś najlepiej z Małopolski, kobieta czy mężczyzna obojętne. Chętnie wybrałabym się z kimś na rower albo na kawkę taką realną, żeby poszerzyć znajomości. Jeśli ktoś ma ochotę, niech da znać smile)

17

Witaj big_smile

18

Pepitka ja z Krakowa, a Ty ? Odpisz na PM najwyżej.

19

Witaj pepitka smile ja z kolei jestem z Wielkopolski, pozdrawiam ciepło wink

20

Witaj serdecznie smile

21

Pozdrowienia dla Wielkopolski od Małopolski : )
Ja Shabby z okolic Bielska - Białej smile

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dzień dobry drogie Panie, każda wyjątkowa przecież: )

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024