Witam wszystkich!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez alutka88 (2010-07-24 22:58:49)

Temat: Witam wszystkich!!

Mam na imię Ala i z przyjemnością dołączam do Waszego grona licząc na nawiązanie wielu miłych znajomości.:) Mam 22 lata, pochodzę z nadmorskiej miejscowości, a od kilku lat jestem w związku ze wspaniałym mężczyzną. Ukończyłam trzyletnie studia polonistyczne i od października rozpoczynam walkę o tytuł magistra. Pozdrawiam ciepło smile.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam wszystkich!!

CZEŚĆ MIŁO CIĘ POZNAĆ WITAJ W KLUBIE TEŻ JESTEM TU NOWA.NAPISZ COŚ O SOBIE.JAKIEŚ POWODY DLA KTÓRYCH TU JESTEŚ?

3

Witajcie :*

4

Miło mi włsnie sie tu dostałam i postanowiłam sie zarejestrowac hihihi^^ mam nadzieje ze bede tu spedzac miło czas^^

5

Jestem tu zarejestrowana już od kilku dni i codziennie zaglądam w celu wymiany doświadczeń smile. Miło jest spotkać kobietki z podobnymi problemami i niepokojami, czuję się raźniej i łatwiej mi jest szukać dobrych rozwiązań moich problemów. Na pewno zostanę tu na dłużej. smile

6 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-29 14:38:39)

Witaj na forum. smile

Dominika proszę Cię, abyś wyłączyła caps lock, ponieważ duże litery oznaczają krzyk i źle się je czyta.

7

I ja witam serdecznie, mam nadzieję, że wygodnie się rozsiądziesz w miękkim fotelu i zagościsz na stałe na forum:))

8

Witaj na naszym forum, czuj się tutaj dobrze, swobodnie i pisz ile możesz, pomagaj też innym smile

Podpinam się pod prośbę natalii1710 na temat CapaLock'a ...

9

Witaj:)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024