Mam na imię Ala i z przyjemnością dołączam do Waszego grona licząc na nawiązanie wielu miłych znajomości.:) Mam 22 lata, pochodzę z nadmorskiej miejscowości, a od kilku lat jestem w związku ze wspaniałym mężczyzną. Ukończyłam trzyletnie studia polonistyczne i od października rozpoczynam walkę o tytuł magistra. Pozdrawiam ciepło
.
1 2010-07-24 22:32:24 Ostatnio edytowany przez alutka88 (2010-07-24 22:58:49)
CZEŚĆ MIŁO CIĘ POZNAĆ WITAJ W KLUBIE TEŻ JESTEM TU NOWA.NAPISZ COŚ O SOBIE.JAKIEŚ POWODY DLA KTÓRYCH TU JESTEŚ?
Witajcie :*
Miło mi włsnie sie tu dostałam i postanowiłam sie zarejestrowac hihihi^^ mam nadzieje ze bede tu spedzac miło czas^^
Jestem tu zarejestrowana już od kilku dni i codziennie zaglądam w celu wymiany doświadczeń
. Miło jest spotkać kobietki z podobnymi problemami i niepokojami, czuję się raźniej i łatwiej mi jest szukać dobrych rozwiązań moich problemów. Na pewno zostanę tu na dłużej. ![]()
6 2010-07-29 14:37:34 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-29 14:38:39)
Witaj na forum. ![]()
Dominika proszę Cię, abyś wyłączyła caps lock, ponieważ duże litery oznaczają krzyk i źle się je czyta.
I ja witam serdecznie, mam nadzieję, że wygodnie się rozsiądziesz w miękkim fotelu i zagościsz na stałe na forum:))
Witaj na naszym forum, czuj się tutaj dobrze, swobodnie i pisz ile możesz, pomagaj też innym ![]()
Podpinam się pod prośbę natalii1710 na temat CapaLock'a ...
Witaj:)