Wycieczka po Polsce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Wycieczka po Polsce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wycieczka po Polsce

Omawiamy (bo jeszcze nie planujemy) ze znajomą wycieczkę po Polsce. Tzn plan jest taki, by odwiedzić parę głównych miast (nam chodzi o Gdańsk, Wrocław, Częstochowę, Warszawę, może też Zakopane), i między nimi podróżować pociągiem, a z nich robić wypady rowerem do okolicznych miejsc. Czy ktoś z Was był kiedyś na czymś podobnym? Czy macie jakieś porady? W kwestii bezpieczeństwa, noclegu itd (zamierzamy nocować w hostelach lub u znajomych).
Jeszcze nie wiem, kiedy i czy w ogóle pojedziemy, bo najpierw muszę uregulować swoje zdrowie. Wg Was jaka pora byłaby najlepsza?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wycieczka po Polsce

Najlepsza pora to połowa września, ani nie zimno ani nie gorąco, lub wiosna... jakoś początek czerwca... żeby unikać upałów ale nie zmarznąć smile
Polecam przyjechać do Łodzi, specyficzne miasto i nie takie złe jak je malują big_smile

A powiem Ci ze pomysł fajny wink

3

Odp: Wycieczka po Polsce

Też mi się pomysł podoba... zwłaszcza z tym podróżowaniem rowerami w miastach, przecież teraz wszystkie miasta wypożyczają rowery (warto tylko wiedzieć wcześniej gdzie). Z nocowaniem u znajomych duży plus, bo oszczędza się kasę. Też kiedyś planowałam z koleżanką zrobić taki wypad, tylko w naszych planach był Lublin - Warszawa - Mazury (do sprecyzowania) - Gdańsk i wrócić jakoś drugą stroną Polski wink Może jeszcze się uda zrobić taki trip.
Ktoś jakimiś doświadczeniami podzieli się?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Wycieczka po Polsce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024