Shiseido, Bio-Performance, Advanced Super Revitalizer Cream

Opis producenta
Bio - Perfomance zapobiega procesowi starzenia się. Jest bardzo wszechstronny w działaniu, minimalizuje pojawianie się zmarszczek, cieni oraz przebarwień. Rozświetla skórę wokół oczu, dodaje energii i nawilża przywracając jej młody wygląd.
Formuła kremu zawiera kompleks przeciwzmarszczkowy, który odbudowuje strukturę skóry i wygładza ją. Shiseido ma opatentowaną technologię stabilizacji witamin w formie emulsji o/w zapewniającą ich aktywność w kosmetyku. Firma zapewnia że krem zwalcza przyczyny powstawania cieni pod oczami poprzez poprawę mikrocyrkulacji. Specjalne hydroaktywne polimery i kwas hialuronowy współdziałają ze sobą zapobiegając utracie wilgotności naskórka.
Moja opinia
Fajny, bogaty krem. W sumie stosuje Bio - Perfomance od około roku i nie mogę go niczym zastąpić. Z tego co wiem kremy się powinno co jakiś czas zmieniać ,ale Shiseido na prawdę wydaje mi się niezastąpiony. Po pierwsze, miałąm zawsze dużo róznych przebarwień a odkąd go stosuje moja cera jest po prostu idelana : jasna bo jasna ale bez żadnych dodatkowych atrakcji typu : pieg czy smuga cienia
Po drugie cenię go bo jest jakby to określić - świeża. Ładnie nawilżona i taka jakaś nie wysuszona co sprawia że wygląda młodziej. Wiem, wiem zachwalam go jak jakaś przekupa
Ale to jedyny kosmetyk z którego jestem tak zadowolona i dlatego chciaąłm się tym z wami podzielić i go gorąco polecić. Nie wiem ile kosztuje w Polsce bo ja go kupuję w Anglii, ale myślę ,że wart jest nawet większej kasy.