Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jeste¶ zalogowany.
Witam. Jestem przerażona na czole wyskoczyła mi brodawka. Byłam u dermatologa i pani dermatolog powiedziała mi , że prawdopodobnie będę musiała j± wypalić. Słyszałam jednak ,że s± inne metody. Wiem ,ze to może zabrzmi ¶miesznie ale koleżanka opowiadała mi ,ze zrobiła węzełek na nitce zakopała go w ziemi i jak ta nitka zniknęła to brodawka jej też zniknęła. Oczywi¶cie mi też trudno - bardzo trudno w to uwierzyć, ale może znacie jaki¶ inny sposób niż wypalanie jak się pozbyć tego dziadostwa ?
Ja wlasnie jakis tydzien temu pozbylam sie tego swinstwa z palca. Mialam brodawke przypaznokciowa...tak wredna i uporczywa , ze musiala byc przeprowadzona dwokrotna elektrokalgulacja - nie pomogla , troche tylko zmniejszyla i za trzecim raem mialam krioterapie no i dopiero to pomoglo ... Wiec coz droga kicia26 musle, ze nitka na brodawce da Ci przyslowiowy "guzik z pentelka" co najwyzej
Idz dziewczyno do dermatologa, zrob co Ci radzi, bo jesli masz to dziadostwo na twarzy to nie ma co kombinowac.
Mam nadzieję, że propozycja rozwi±zania problemu przez koleżankę to jaki¶ żart!
Lekarza należy SŁUCHAĆ, ewentualnie dopytać się o inne metody, równie "inwazyjne" jak wypalanie.