Jestem By Pomóc:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jestem By Pomóc:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Jestem By Pomóc:)

Jestem By Pomóc Wam W Trudnych I Ciezkich Chwilach Jak I W sytuacjach Które Wydają Wam Się Złudne I Nie Do Rozwiązania;)
Wspólnie Jest Łatwiej Cos Osiągnąc Niz Zyc W samotnosci I W Ciągłym Zamartwianiu Się
Masz Problem??
Cos Cię Trapi??
Nie Mozesz Sobie Z Czyms Poradzic??
Napisz:)
Pomogę:*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem By Pomóc:)

Witaj dobra kobietko!
Pomoc raczej sie w mojej sprawie nie da, ale przynajmniej sie wygadam, skoro znalazl sie ktos , kto chce mnie wysluchac.
Dobija mnie to,ze wszystkie znajome, kuzynki maja chlopakow i sa szczesliwe. A ja ciagle sama, trace juz nadzieje.Jest sobota, wieczorem jak zwykle dopadnie mnie deprecha , ze siedze sama...i mam dosc tego pocieszania- jestes mloda, napewno kogos poznasz i takie tam.Bo ja w to watpie. Nie chce tez byc z byle kim, wiec pocieszam sie, ze jak byc z byle kim, to lepiej samemu, ale tak mi przykro czesto z tego powodu.Sa rzeczy ,na ktore nie ma sie wplywu:(
Pozdrawiam

3

Witaj Przyjaciółko na forum! smile

A22- masz 22 lata tak? Nie trać nadziei! Na prawdę nie ma przyjemności być z kimś dla samego bycia. Nie siedz w domu wychodz z przyjaciółmi ( bo nie ważne w grupie czy są pary czy nie jesli są to ludzie na poziomie nawet nie odczujesz tego ze jesteś singlem).
Jak najbardziej masz wpływ na swoje nastawienie. Możesz je zmienić uśmiechać się, żartować, opowiedzieć ciekawostkę, nowinkę a wtedy ludzie sami będą zabiegali o Twoje towarzystwo.

4

Dziekuje za dobre slowo.Tak mam 22l. Staram sie miec pozytywne nastawienie, ale niestety nie da sie tak na dlugo w tym wytrwac, bo sa dni, gdy jest naprawde smutno.

5

Witaj.

A22 - wszystko w swoim czasie, na pewno spotkasz w swoim życiu tego jedynego, który jest Ci pisany. Uważam, że zawsze jak się tego nie spodziewamy - właśnie wtedy napotyka Nas miłość. Tak więc spokojnie, ciesz się młodością, niezależnością i wolnością ^^

Serdecznie pozdrawiam Was obie.

6

A22 ja jestem od Ciebie o rok młodsza i nie mam nawet przyjaciół, bo moje koleżanki mają kogoś i straciłyśmy wspólne tematy, zresztą kto by się przejmował nieudacznikiem, który sobie faceta nie umie znaleźć? Nie mam gdzie wyjść nie mam z kim i też muszę żyć.

7

Witaj na forum, miłego postowania. big_smile

8 Ostatnio edytowany przez agileo (2010-07-18 08:12:00)

hej Wirtualna Przyjaciółko smile witaj na forum
do Martyna i a22- nie przejmujcie się stereotypami, ze koleżanki i kuzynki :już: w tym wieku kogoś mają na stałe.... udzielajcie się towarzysko i wychodźcie niezależnie na imprezy, a ten ktoś pojawi się sam, a nie na Wasze życzenie i przez uporczywe poszukiwania. W ten sposób naprawdę wpadniecie w dołek.....Skupcie się na podwyższaniu swojej wartości i bedzie OK. Na wszystko przychodzi czas. Życiowy banał, ale..........
pozdrawiam serdecznie smile

9

nie przejmuj sie przyjdzie czas i na ciebie

10

Masz 22latka.Nie przejmuj się tym  tak bardzo jesteś jeszcze młodziutka znajdziesz swoją drugą połowę.Przekonasz się przyjdzie nie wiadomo kiedy.A wtedy będziesz miała inne problemy jak to z ludzmi bywa.I wtedy se powiesz ten problem to nie był problem.

11

Dziekuje Wam wszystkim moje Kochane! problem w tym, ze z kims trzeba wychodzic, a moje kolezanki wola spotkac sie z chlopakami. I tym sposobem siedze w domu sama. Smutne to jest, ale dziekuje za wsparcie.

12

A Ty Martyno moja Droga nie nazywaj sie nieudacznikiem. To co mamy zrobic? To chyba nie do konca nasza wina.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jestem By Pomóc:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024