Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Interesująca dyskusja to nasza specjalność ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2008-06-15 16:18:43

jing jang
Net Przyjaciółka

Euro2008 - Polska gola

Oglądacie mecze? Ja przyznaję, że zerkałam na te, w których brała udział Polska albo drżużyny, których gra mogła miec wpływ na losy naszego kraju.Zastanawaim się dlaczego kobiety oglądają rozgrywki sportowe. Ja oglądam, bo to jakaś część życia społecznego, i w tej kategorii właśnie to traktuję, coś czym aktualnie żyje cały kraj! A dla Was czym jest Euro2008?

#2 2008-06-16 13:13:49

MłodaAnulka
Zaglądam tu coraz częściej

Re: Euro2008 - Polska gola

ja lubie tylko mecze, w których gra Polska. Euro 2008 jest dla mnie mozna powiedziec zwykłym meczem ale ważnym i nie przejmuje sie tak tym jak mężczyźni ;p
to co ostatnio zrobił sędzia to przeroslo wszystko chamstwo to bylo i tyle...
trzymajmy kciuki za dzisiejszy mecz Polski
pozdrawiam

#3 2008-06-16 14:56:25

Bożena
Moderator

Re: Euro2008 - Polska gola

Ja sama nie oglądam, ale mam 2 kibiców w domu i wiem co się dzieje, nawet gdy nie chcę wiedzieć:) Osobiście wolę siatkówkę, dlatego bardziej interesuje mnie Liga Światowa niż Euro.

Stopka forum