ja 45 lat jak wiecie
![]()
Cholera 42 hehe ![]()
Ja to panny już chyba nie będę miec ale cuda istnieją ale chyba nie w moim przypadku ![]()
Miklosza! Jesteś niereformowalny! ![]()
Ja to panny już chyba nie będę miec ale cuda istnieją ale chyba nie w moim przypadku
A byłes u Klary na tym masazu?
Miklosza napisał/a:Ja to panny już chyba nie będę miec ale cuda istnieją ale chyba nie w moim przypadku
A skąd i raczej nie pójdę
DarekFDD napisał/a:Miklosza napisał/a:Ja to panny już chyba nie będę miec ale cuda istnieją ale chyba nie w moim przypadku
Czemu? Ona była naprawde super.
No ja co jakiś czas nadal chodze i uwazam ze to jest naprawde super i psychicznie sie znacznie lepiej czuje.
Nie namawiam Cie Miklosza, ale pomyśl, ze ileś lat moze np zdrowia zabraknac czy cos i mozna wtedy załowac ze sie nie skorzystało ani razu z zadnej Pani, ani nago nie widziało.
Ja wiem, ze juz nie nadrobie i bede zawsze mentalnie prawiczkiem, ale zawsze cos tam pokorzystam.
8 2026-06-14 14:43:27 Ostatnio edytowany przez Solaris (2026-06-14 14:44:35)
Miklosza napisał/a:DarekFDD napisał/a:A byłes u Klary na tym masazu?
Czemu? Ona była naprawde super.
No ja co jakiś czas nadal chodze i uwazam ze to jest naprawde super i psychicznie sie znacznie lepiej czuje.
Nie namawiam Cie Miklosza, ale pomyśl, ze ileś lat moze np zdrowia zabraknac czy cos i mozna wtedy załowac ze sie nie skorzystało ani razu z zadnej Pani, ani nago nie widziało.
Ja wiem, ze juz nie nadrobie i bede zawsze mentalnie prawiczkiem, ale zawsze cos tam pokorzystam.
Zeby Miklosza poszedł, musisz go zaprowadzić za rękę, innej metody nie ma.
Będzie przez kolejne lata zakladał tu wątki, że jest prawiczkiem;)
9 2026-06-14 18:36:26 Ostatnio edytowany przez DarekFDD (2026-06-14 18:39:11)
Zeby Miklosza poszedł, musisz go zaprowadzić za rękę, innej metody nie ma.
Będzie przez kolejne lata zakladał tu wątki, że jest prawiczkiem;)
Może sie wybierze, widać było jak pisze o tej Klarze 19 letniej do której chciał iść, ze mu sie bardzo podoba.
Miklosza ogolnie nie mowie ze 300 zł to mało, ale jak za takie przeżycia, to ja uwazam ze to jak za darmo. Bo dostajemy w zamian cos niesamowitego.
Mi to zmieniło życie, a od niedawna chodze.
Przykładowo kiedyś widząc dziewczyny zgrabne 20 lat w leginsach to mnie skręcało, przykro mi było też widząc takie "skarby" i nie móc nic dotknąc zobaczyc. Jakby mi jeszcze poł roku temu taka dziewczyna powiedziała że rozbierze sie przedemna to dałbym sie pokroić aby to zobaczyć, o czymś wiecej to już bym nawet nie marzył.
Jak się nachylała jakaś w leginsach że jej majtki było widac z dużym tyłkiem to mi się gorąco robiło i miałem akcje serca 200.
Myślałem, ze takie piękne dziewczyny jak w sklepie na ulicy, młode z pieknymi długimi zadbanymi włosami, szczupłe, ale z dużym kształtnym tyłkiem i fajnymi bombkami to ja mogę tylko mijać i co najwyzej dzień dobry powiedzieć.
A jak wyglada sytuacja teraz? Po tych wszystkich wizytach na masażach i ostatnio również byłem na GFE.
Tak, że jakbym pojechał dajmy na to na plaże nudystów i tam było by kilka pięknych nagich 19 latek to nie zrobiło by to na mnie już ogromnego wrażanie, ot atrakcyjne ciała młodych kobiet. I cieszył bym się też pogodą wodą i innymi rzeczami. A jeszcze jakiś czas temu bym tam zemdlał i karetka by mnie musiała zabrać.
Oczywiście to tylko przykład, nie chodze na takie plaże.
A skąd taka zmiana? Po prostu w ostatnim czasie naoglądałem się pieknych dziewcząt nago. Brałem prysznic z dwoma pieknymi nagimi kobietami. Jak wychodziły gołe z pod prysznica to obie dostały po klapsie. To mnie bardzo podbudowało. Ostatnio piękna dziewczyna zrobiła dla mnie taniec. ja sobie siedziałem a krągły tyłek w stringach a potem bez latał mi przed głową a potem siedziała mi na kolanach. A ja wtedy klapsy....
I dużo innych rzeczy.
Już nie powiem o rozmowach fajnych z tymi dziewczynami.
Mi to odczarowało całkowicie kobiete. Wiem juz ze nie jest to mityczne stworzenie. Tylko człowiek, moze ma lepiej w zyciu niż facet ale nadal to jest człowiek. I mimo ze ma lepiej to jak i facet za te 50 lat nas nie bedzie wszystkich.
Również całkowicie mnie to zmotywowało do życia. Byłem w totalnej stagnacji, teraz kombinuje, prace, jakieś działalności bo wiem, ze jak dużo zarobie to będzie mnie stać na młode laski dzień za dniem. Moim marzeniem jest mieszkać na klatce lub w budynku gdzie jest salona masażu relaksacyjnego.
Jeszcze 2 miesiące temu nie potrafiłem nawet pomyslec o zmianie pracy czy wyprowadzce. To było dla mnie zupełnie nie wykonalne, jak lot w kosmos. Dziś już wysłałem kilka CV do lepszych prac i również dowiadywałem sie o dofinansowania dla firm itp, równiez patrze na prace dorywcze Uber czy coś na rower przy okazji głównej. Bardziej jednak celuje w jakas działalnosc plus dorabianie bo z etatu moze byc trudno spełnic moje marzenia co do dziewczyn. Ale nawet z etatu mozna sobie pozwolić na 1 masaż w tygodniu lub inne zabawy.
Czuje, że zrzuciłem z siebie ciężar grzecznego chłopca co zawsze kazdemu sie kłania w pas, zwłaszcZa kobieta.
Nadal mam pewne problemy w tym zakresie i seksualnym bo nie jestem w tym taki jaki bym chciał, ale mam nadzieje ze to sie zmieni z czasem. Ale wiem, że poprawie się i bede nadal korzystał z kobiet.
Dużo na plus to zmieniło, a to było warte KAZDEJ ceny jesli chodzi o finanse.