Pierwszy raz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Pierwszy raz

Hej , ostatnio miałam z chłopakiem swoj 1 raz , zrobiliśmy to 2-3 dni po zakończeniu owulacji, zastosowaliśmy prezerwatywę, stosunek przerywany i żel plemnikobójczy tuż po stosunku. Mimo wszystko boję się że jestem w ciąży, chociaż są na to małe szanse. Mam miesiączkę za 10 dni a jej objawy już się pojawiły ( głównie ból pleców w okolicach lędźwi trwający cały dzień, tkliwość piersi oraz wahania nastrojów ), tak szczerze to już myślę nad czymś uspokajającym, ponieważ jestem dosłownie kłębkiem nerwów od tych trzech dni kiedy to zrobiliśmy. To był moj 1 raz, więc jeszcze nie jestem doświadczona, nie mam jeszcze 18 lat więc myślę że zabezpieczyliśmy się odpowiedzialnie mimo naszego młodego wieku, w końcu nie mogę jeszcze kupić sama antykoncepcji hormonalnej, a jestem w ciężkiej sytuacji rodzinnej więc poproszenie kogoś nie wchodzi w grę.
Proszę o odpowiedź, bo zanim dostanę tej miesiączki to chyba wyrwę sobie wszystkie włosy z głowy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy raz

Tylko po co zakładasz drugi wątek, jak nie wiesz jak się zachodzi w ciążę, to nie zabieraj za współżycie.
Coś za  bardzo dziwne, że nie krwawiłaś, o bólu nie wspomnę i byłaś w stanie odbyć pełen stosunek.
Przestań spamować.
Tak czy tak skorzystaj z pomocy psychologicznej.

3

wieka napisał/a:

Coś za  bardzo dziwne, że nie krwawiłaś, o bólu nie wspomnę i byłaś w stanie odbyć pełen stosunek.

Nie ma w tym nic aż tak bardzo dziwnego akurat.

Ale co do reszty to pełna zgoda.

4

User2345 napisał/a:

Hej , ostatnio miałam z chłopakiem swoj 1 raz , zrobiliśmy to 2-3 dni po zakończeniu owulacji, zastosowaliśmy prezerwatywę, stosunek przerywany i żel plemnikobójczy tuż po stosunku. Mimo wszystko boję się że jestem w ciąży, chociaż są na to małe szanse. Mam miesiączkę za 10 dni a jej objawy już się pojawiły ( głównie ból pleców w okolicach lędźwi trwający cały dzień, tkliwość piersi oraz wahania nastrojów ), tak szczerze to już myślę nad czymś uspokajającym, ponieważ jestem dosłownie kłębkiem nerwów od tych trzech dni kiedy to zrobiliśmy. To był moj 1 raz, więc jeszcze nie jestem doświadczona, nie mam jeszcze 18 lat więc myślę że zabezpieczyliśmy się odpowiedzialnie mimo naszego młodego wieku, w końcu nie mogę jeszcze kupić sama antykoncepcji hormonalnej, a jestem w ciężkiej sytuacji rodzinnej więc poproszenie kogoś nie wchodzi w grę.
Proszę o odpowiedź, bo zanim dostanę tej miesiączki to chyba wyrwę sobie wszystkie włosy z głowy

Proponuję dorzucić kastracje i spirale. Tak dla pewności

5

Jack Sparrow napisał/a:
wieka napisał/a:

A skąd wiesz, nie jedna pewnie Cię oszukała big_smile

6

wieka napisał/a:

.

Ja też nie krwawiłam i było zero bólu. To wcale nie jest takie dziwne kiedy zrozumiemy kobiecą anatomię i czym jest a czym nie jest hymen.

7 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-12-10 21:15:25)

Nawoja napisał/a:
wieka napisał/a:

.

Ja też nie krwawiłam i było zero bólu. To wcale nie jest takie dziwne kiedy zrozumiemy kobiecą anatomię i czym jest a czym nie jest hymen.

Jak widać, wszystko jest możliwe, nie mniej faceta da się oszukać.

8

wieka napisał/a:

Każdego w każdym temacie da się oszukać jeśli się chce.

9

Bardzo małą masz wieko wiedzę w tym temacie, oczywiście, że można odbyć pierwszy stosunek bez krwawienia i z pełną penetracją, odsyłam do literatury, choćby do Wisłockiej z ubiegłego wieku czy Van de Velde.

wieka napisał/a:
Nawoja napisał/a:
wieka napisał/a:

.

Masz rację da się. Ale jak jest doświadczony to będzie potrafił sprawić, że ze nie bedzie bolało ( kobieta zapamieta to jako bardzo przyjemne ) i pozna się na oszustwie.

11

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:
wieka napisał/a:
Nawoja napisał/a:

Masz rację da się. Ale jak jest doświadczony to będzie potrafił sprawić, że ze nie bedzie bolało ( kobieta zapamieta to jako bardzo przyjemne ) i pozna się na oszustwie.

W sumie - to w czym kobieta ma oszukać? Na jakim oszustwie facet ma się poznać - że to nie jej pierwszy raz?

Druga rzecz - co to znaczy "doświadczony" lub "niedoświadczony"? Jakie jest według Ciebie kryterium? Niedoświadczony to taki co po prostu seksu nie uprawiał? Bo to trochę kiepskie kryterium. Można nie uprawiać seksu penetracyjnego penisem i mieć doświadczenie. Można uprawiać seks penetracyjny z X osobami ale być totalnie niedoświadczonym.

12

Proponuję dorzucić kastracje i spirale. Tak dla pewności.

He,he.....dobre, uśmiałem się do łez.

13 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-01-03 18:59:48)

Nawoja napisał/a:

U mnie było podobnie - zero krwi, prawie bez dyskomfortu. Mój ówczesny partner musiał mi po prostu uwierzyć na słowo, ale że nie miało to dla niego większego znaczenia, to też niespecjalnie drążył temat.

14

wieka napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:
wieka napisał/a:

Bo mam wykształcenie medyczne.

15

Jack Sparrow napisał/a:
wieka napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Bo mam wykształcenie medyczne.

I jestes ginekolog,ze wiesz ,takie rzeczy? big_smile

16

Nawoja napisał/a:
wieka napisał/a:

.

Moja zona tez mówi że nie bolało i mini mini krwawila. Niestety nie było mnie przy tym smile

17

Nie powinno cię tu być to dział dla osób pełnoletnich

Idz do gina

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024