Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Chciałąbym wiedziec jak dobrać własciwy kolor różu do policzków, bo są i różowe i ceglane, zastanawiam się jaki pasowałby do mojej bladej cery. Mam raczej owalną szczupłą twarz, więc w zasadzie nie wiem jaka miałąby być rola różu na mojej twarzy, ale podoba mi się więc chciałabym używac, ale tak żeby to rzeczywiście profesjonalnie wyglądało. dziękuję:-)
ja mam taka rade kup sobie dwa kartony rozowy i pomaranczowy stan przed lustrem przyloz do brody najpierw jeden potem drugi i zobacz ktory kolor Ci lepiej pasuje.
ja również chciałabym się 'wyróżowić', ale mi się wydaje, że musiałabym mieć idealnie gładką cerę. nie używam żadnych fluidów, podkładów itd...a często koło nosa jakaś krostka mi wyskoczy....
Ja juz bez podkladu ani rusz;DDD
Najbardziej lubie kulki brazujace Avona, mozna nimi fajnie modelowac twarz, oczywiscie przed ich nalozeniem podklad;)
fajowe tez sa kulki rozswietlajace, moja kolezanka ich uzywa i wyglada super;)))
Dobrze jest sie wyposazyc w duzy pedzel do twarzy, wtedy latwiej jest nalozyc jakikolwiek puder-sypki czy w kulkach...ja przy nakladaniu robie wielki "usmiech", wtedy widze moje kosci policzkowe lepiej i wiecej w te miejsca nakladam;)))
a co do rozu to mam taki odcien Sienna-blady roz;) bardzo ladny
Ostatnio edytowany przez sueno6 (2008-09-08 15:18:49)