Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-05-10 22:26:58

sylmat
Niewinne początki

Suplementy diety

Witam i proszę o podzielenie się ze mną waszym doświadczeniem jeśli chodzi o preparaty poprawiające nastrój i energię. Na wiosnę zawsze mam z tym problem i postanowiłam kupić coś ale na rynku jest tego tak dużo , że trudno się zdecydować. Mam tylko prośbę żebym po kupieniu czegoś nie została z pustymi kieszeniami. Idę spać bo już ledwo patrzę na oczy. : )

#2 2008-06-03 21:24:40

ballia
Zaglądam tu coraz częściej

Re: Suplementy diety

hej smile

ja ostatnio bardzo interesuję się suplementacją diety, głównie pod kątem wspomagania odchudzania. no i buszując w necie trafiłam na linię herbatek la karnita - oczyszczających i wspomagających odchudzanie własnie. piję je sobie już jakiś czas i widzę same plusy: smakują doskonale (cytrusowo i owocowo), przemiana materii mi się polepszyła, czuję się lepiej, lżej, weselej. no i do tego jest to produkt w 100% naturalny, więc nie obawiam się trucia chemią smile

#3 2008-06-03 22:55:00

ewag
100% Netkobieta

Hej napisz konkretnie jakie to herbatki,jak działają,  gdzie można je kupić, cena na ile starczają - po prostu konkrety. Z góry dziękuję za info:)

Śpieszmy się kochać ludzi
Tak szybko odchodzą.....

#4 2008-06-05 18:10:53

ballia

ewag napisał:

Hej napisz konkretnie jakie to herbatki,jak działają,  gdzie można je kupić, cena na ile starczają - po prostu konkrety. Z góry dziękuję za info:)

ja piłam i piję "la karnita slim +" o grejprutowym smaku, "la karnita oczyszczająca" - w 1 opakowaniu jest cytrynowa i mandarynkowa, i "la karnita wspomagająca odchudzanie" też 2 smaki - grejpfrut i mandarynka. kosztują różnie - 6-9 zł w zależności od sklepu, ja je kupowałam w auchan najczęściej, ale wiem że bio-active ma na swojej stronie możliwość zamówienia tych herbatek. w opakowaniu jest zwykle 20 torebek. liściasta la karnita rytm kosztuje koło 5-6 zł i jest jej 100g w opakowaniu.
mnie one wszystkie bardzo smakują:)

#5 2008-06-06 12:48:25

Zosia
Gość

ballia napisał:

ewag napisał:

ja piłam i piję "la karnita slim +" o grejprutowym smaku, "la karnita oczyszczająca" - w 1 opakowaniu jest cytrynowa i mandarynkowa, i "la karnita wspomagająca odchudzanie" też 2 smaki - grejpfrut i mandarynka. kosztują różnie - 6-9 zł w zależności od sklepu, ja je kupowałam w auchan najczęściej, ale wiem że bio-active ma na swojej stronie możliwość zamówienia tych herbatek. w opakowaniu jest zwykle 20 torebek. liściasta la karnita rytm kosztuje koło 5-6 zł i jest jej 100g w opakowaniu.

Na co działa La karnita Rytm? A swoja droga bardzo fajne nazwy maja te herbatki.

#6 2008-06-06 18:07:59

ballia

nazwy fajne, takie kobiece smile
la karnita rytm jest herbatką wspomagającą odchudzanie, z tym że w większości ma w składzie czerwoną herbat.ę pu-erh, która jak wiadomo jest uznana za jeden z najlepszych naturalnych "odchudzaczy" smile a dodatkowo jest w wersji liściastej - to dla miłośników herbaty w czajniczku smile smakuje bardzo fajnie smile

#7 2008-07-04 14:23:21

madzia_usa

słuchajcie, czytałam ostatnio o takich nowych tabletkach odchudzających, nazywają się formoline L112. Czy któraś z Was coś wie na ich temat? Może któraś z Was je brała? Ja bym chciała spróbować, bo podobno są dobre, jak myślicie?

#8 2008-07-04 21:57:19

ewag
100% Netkobieta

Tabletki odchudzające najbardziej oczywiście odchudzają nasze....................................portfele:(
Nie wierzę w żadne nowości, wszystkie tabletki te tańsze czy te droższe mają za zdanie wyciągnąć od nas jak najwięcej kasy. Wystarczy popatrzeć na ich skład: niewiele się różni, co najwyżej zmieniona jest nazwa. Ja już w tabletki nie wierzę - lepiej trochę ruchu i odpowiednia dieta.
Tabletki są dla naiwnych...

Tak szybko odchodzą.....

#9 2008-07-07 12:40:27

madzia_usa

ale dla ludzi takich jak ja, czyli takich, którzy nie znoszą ćwiczyć, a kochają jeść, tabletki to idealne rozwiązanie smile czytałam trochę na internecie o tych formoline l112 i muszę powiedzieć, że pozytywnie się zaskoczyłam smile okazuje się, że są pochodzenia naturalnego, czyli nie ingerują w organizm, wątroba nie wysiądzie smile poza tym zbijają kalorie z pokarmów. może więc są skutecznie. nie wiecie w której aptece można je już dostać????

#10 2008-07-07 21:32:29

ewag
100% Netkobieta

Luuuuudzie nie bądzcie naiwni:( nabijacie tylko kasę producentom.

Tak szybko odchodzą.....

#11 2008-07-08 11:20:49

anna_g
Niewinne początki

wróciłam właśnie z pracy za granicą i widziałam tam te tabletki formoline, rozmawiałam nawet o nich z koleżanką i mówiła, że u nich w Niemczech są bardzo popularne. co prawda drogie, ale mówiła, że wiele kobiet je stosuje

#12 2008-07-08 13:29:22

madzia_usa

no właśnie, nie chodzi przecież tylko o wypychanie portfela producentom smile ja myślę, że tych formoline można spróbować big_smile

#13 2008-07-09 10:13:02

anna_g
Niewinne początki

Ja jestem tego samego zdania. Jeżeli formoline działają na kobiety za granicą to dlaczego nam by nie miały pomóc? Ja akurat nie muszę się odchudzać, ale gdybym musiała, to myślę, że sama bym spróbowała.

#14 2008-07-10 12:02:57

madzia_usa

wreeeszcie znalazłam w jednej aptece Formoline big_smile i oczywiście je kupiłam smile zaczynam stosować i wkrótce powiadomię wszytstkich o rezultatach! ale myślę, że bedzie dobrze!

#15 2008-07-14 15:50:17

anna_g
Niewinne początki

wiem, że są jeszcze takie tabletki jak bio cla i linaea, ale pytałam tak z ciekawośći o Formoline i farmaceuta powiedział, ze sporo ludzi o to pyta. więc pewnie będą juz niedłufgo w większości aptek

#16 2008-07-15 12:19:29

keni100
Niewinne początki

jeśli chodzi o suplement to ja polecam Recellox na celulit ,mi pomógł w ciągu miesiąca jak narazie jest to dla mnie najskuteczniejszy środek na tą przypadłośc ,polecam

#17 2008-08-05 14:50:45

sara
Niewinne początki

ostatnio czytałam o nowym suplemencie Incree  poprawiającym stan skóry ,podobno koryguje zmarszczki i ujędrnia skórę ,ciekawe?

#18 2008-08-05 16:18:03

Jeanne
100% Netkobieta

ewag napisał:

Tabletki odchudzające najbardziej oczywiście odchudzają nasze....................................portfele:(
Nie wierzę w żadne nowości, wszystkie tabletki te tańsze czy te droższe mają za zdanie wyciągnąć od nas jak najwięcej kasy. Wystarczy popatrzeć na ich skład: niewiele się różni, co najwyżej zmieniona jest nazwa. Ja już w tabletki nie wierzę - lepiej trochę ruchu i odpowiednia dieta.
Tabletki są dla naiwnych...

Zgadzam sie w 100% smile

Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni.

— Magdalena Samozwaniec .   

#19 2008-08-05 16:21:16

Jeanne
100% Netkobieta

ballia napisał:

ewag napisał:

Te herbatki zawieraja w swoim skladzie L-Karnityne.I nie czarujmy sie , ze pijac je bedziemy chudnac w oczach.L-Karnityna spelnia swoje zadanie tylko lacznie z intensywnym ruchem fizycznym.

Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni.

— Magdalena Samozwaniec .   

#20 2008-08-13 16:26:32

balu24
Gość

madziu_usa moja przyjaciółka ,ma problem z nadwagą i bierze właśnie to formoline  one kosztują coś ok 90 zł ,ale tylko tyle moge ci napisać bo bierze dopiero od tygodnia wiec na efekty jeszcze troszke trzeba poczekać

#21 2008-08-28 18:07:33

Mil
Gość

Witam, jeżeli chodzi o formoline L112, to ja się zdecydowałam i biorę je od ponad tygodnia. Nigdy nie wierzyłam w skuteczność tabletek, jednak te bardzo mnie zainteresowały. Słyszałam, że naprawdę działają, ale na efekty trzeba cierpliwie czekać i ja będę czekała. Podobno nie powodują efektu jo-jo i można je brać okazjonalnie, do większych posiłków. Jak tylko pojawią się pierwsze efekty to dam znać.
Kupiłam je przez internet, gdzie kosztują już od 69zł za 40 tabletek.

Trzymajcie kciuki i pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Stopka forum