Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-05-10 20:29:55

Karina22
Wkręcam się coraz bardziej

Jak ułożyć psa?

Niedawno, a dokładnie tydzień temu w moim domu pojawił się ktoś:-) Jest to malutki jeszcze szczeniak 2 miesięczny, rasy owczarek niemiecki.
Przecudowny i przekochany!Jeszcze nie daje spać, bo budzi się w nocy  i chce się bawić, ale jest wspaniały. Mam jednak tą świadomość, że nei mogę go za bardzo rozpieszczać, tylko trzymać na wodzy, by wiedział, że to jajestem tutaj panią, a nie on. Poradźcie mi proszę jak sobie  radziłyście z Waszymi pupilami? Jak powinnam przystąpić do uczenia go siadania, leżenia, jak najszybciej i skutecznie nauczyc tego pieska?A może czytałyście jakieś warte uwagi poradniki?

Dodaj odpowiedź

Stopka forum