Jak się ubrać na randkę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się ubrać na randkę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Jak się ubrać na randkę?

Cześć Wam. Tak jak w opisie, mam zagwostkę i chciałbym abyście mi powiedzieli co o tym sądzicie. Mam 24 lata, więc doświadczenia z dziewczynami nie mam, parę razy się spotkałem i nic więcej.

Jak się ubrać na randkę?
Nie jestem typem faceta co chodzi elegancko, tylko na sportowo. Wiecie, krótkie spodenki, podkoszulka w lecie, w zimie dżinsy, bluza. Myślicie, że jak się idzie na randkę to trzeba się ładnie ubrać? Nie można iść na luzie tak jak się lubi? Czy jak pójdę tak jak lubię to randka okaże się fiaskiem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak się ubrać na randkę?

Bez fraka i muszki nawet nie wychodź z domu.
Co ty człowieku,myślisz ze dziewczyna będzie się za ciebie wstydzić?
Że jak pospólstwo w bluzie chodzisz?

3

To zależy gdzie ta randka.

4

Nie jestem jakimś specjalistą od mody itd ale ja myślę że przy obecnej pogodzie to np tak:
https://stylovy.pl/userdata/public/gfx/ … czarna.jpg

i do tego krótkie spodnkie jeansowe

https://img.modivo.cloud/product(8/e/4/ … r-fit.webp

ArniPoznan napisał/a:

Nie jestem jakimś specjalistą od mody itd ale ja myślę że przy obecnej pogodzie to np tak:
https://stylovy.pl/userdata/public/gfx/ … czarna.jpg

i do tego krótkie spodnkie jeansowe

https://img.modivo.cloud/product(8/e/4/ … r-fit.webp

Chyba ochujałeś z tymi białymi spodniami. Chyba ze ma randkę w Wejherowie.

6

Psycholog Na Niby, odchujałeś to Ty, a poza tym masz braki z podstawówki w tzw czytaniu ze zrozumieniem, j. polskiego nie rozumiesz? Gdzie napisałem że ma ubrać białe spodnie? Wskaż proszę....

ArniPoznan napisał/a:

Psycholog Na Niby, odchujałeś to Ty, a poza tym masz braki z podstawówki w tzw czytaniu ze zrozumieniem, j. polskiego nie rozumiesz? Gdzie napisałem że ma ubrać białe spodnie? Wskaż proszę....

Pyrka wyluzuj.. bo Ci się gzikiem odbije.

8

Ja się tam nie znam na męskiej modzie, ale białe spodnie zaprezentowane są na fotografii, stylizacja razem z czarną koszulką polo. Mnie jako kobiecie podobałaby się na randce jednak klasyczna koszula w bardziej luźnej stylizacji, np. z podwiniętymi rękawami.

9

Ważne byś się ubrał czysto i schudnie. W taką pogodę spodenki jak najbardziej ok, tylko takie tuż przed kolano, a nie w połowę uda czy krótrze wink Ja też nic nie mam do białych spodni czy spodenek. Mmogą być jednak mało praktyczne jeśli np. zdecydujecie się gdzieś w plenerze usiąść.
Ogólnie odradzałabym zbyt którkie spodenki (ew zbyt obcisłe) i koszulkę bez rękawków (na ramiączkach) czy ze zbyt wyciętym dekoltem.
W taką pogodę też odradzałabym długie dżinsowe spodnie. Ogólnie zbyt ciepłe ubranie jak na 30+.

10

Dobry123 napisał/a:

Cześć Wam. Tak jak w opisie, mam zagwostkę i chciałbym abyście mi powiedzieli co o tym sądzicie. Mam 24 lata, więc doświadczenia z dziewczynami nie mam, parę razy się spotkałem i nic więcej.

Jak się ubrać na randkę?
Nie jestem typem faceta co chodzi elegancko, tylko na sportowo. Wiecie, krótkie spodenki, podkoszulka w lecie, w zimie dżinsy, bluza. Myślicie, że jak się idzie na randkę to trzeba się ładnie ubrać? Nie można iść na luzie tak jak się lubi? Czy jak pójdę tak jak lubię to randka okaże się fiaskiem?

A znasz tę dziewczynę? Widziałeś jak ona chodzi ubrana?
Jak dla mnie to mimo upału, na pierwszą randkę to powinny być długie spodnie i koszula z kołnierzykiem i guzikami.
A tak po prawdzie to jeśli się masz to coś co jej się spodoba to ubiór nieważny. Byle czysto i schludnie. Czyste włosy/ o ile je masz/, paznokcie, buty.
I w drugą stronę. Choćby ona gustownie się ubrała, a jej zachowanie czy coś innego pozostawia wiele do życzenia to ubraniem tego się nie nadrobi.

11

Kleoma napisał/a:

A znasz tę dziewczynę? Widziałeś jak ona chodzi ubrana?
Jak dla mnie to mimo upału, na pierwszą randkę to powinny być długie spodnie i koszula z kołnierzykiem i guzikami.
A tak po prawdzie to jeśli się masz to coś co jej się spodoba to ubiór nieważny. Byle czysto i schludnie. Czyste włosy/ o ile je masz/, paznokcie, buty.
I w drugą stronę. Choćby ona gustownie się ubrała, a jej zachowanie czy coś innego pozostawia wiele do życzenia to ubraniem tego się nie nadrobi.

Ok, moga być długie spodnie ale raczej nie dżinsy. W taki upał chłopak się "ugotuje". To też zalezy gdzie spotkanie. Jesli umawiają w zamkniętym miejscu, gdzie jest klima i dojedzie np. samochodem, to i dżinsy mogą być ale na pewno nie na spacer.
I tak ważne obuwie.
O zadbanych dłoniach, paznokciach chyba nie trzeba mówić bo to oczywista oczywistość.

12 Ostatnio edytowany przez 123Sprawdzam (2022-07-22 15:39:31)

Jeny, po prostu bądź SOBĄ, chcesz udawać już na początku??? Nonsens. I albo twój styl jej podpasuje albo nie. Po co chcesz udawać kogoś kimś nie jesteś?!

Najważniejsze to żebyś miał coś mądrego do powiedzenia, był interesujący, a nawet intrygujący i trochę tajemniczy. Masz być kolego dla niej WYZWANIEM, a nie ciepłą kluchą wink

Krępująca cisza to jest coś, do czego nie możesz dopuścić. Zadawaj pytania, daj się jej wygadać, pokaż że umiesz wysłuchać kobietę i to co mówi jest dla ciebie bardzo interesujące.

No i czyste i zadbane dłonie, wg. mojej żony to też jest bardzo ważne i kobiety na ten aspekt bardzo zwracają uwagę.

13 Ostatnio edytowany przez Joker20 (2022-07-24 01:32:47)

Idź w garniturze i mokasynach .
A tak serio to idź jak chcesz abyś czysto był ubrany ,chyba że grzebiesz przy samochodach albo jesteś górnikiem ,to czasami ciężko jest się domyc :d

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się ubrać na randkę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024