W co ubrać się na komunie mam 30 lat.
Zapomniałam dodać że sukienka bądź spódnica odpadają.
Jak to mówią u mnie w domu: w krakowskie ubranie
A tak na poważnie: elegancko. Jesteś dorosłą kobietą, to chyba wiesz co to znaczy
skoro do wyboru zostaja spodnie, to jakis elegancki kostium z koszula bym proponowala, ladne buty i torebeczka, postaw na klasyke
elegancka koszula ze stójką czy kołnierzykiem + spodnie w kan,
ewent. tunik(jakże modna tego sezonu) w polączeniu ze spodniami.
Do tego obowiązkowo wyskie,eleganckie buty i dodatki.Powodzenia.
Ja bym wybrała na twoim miejscu coś nie wyzywającego i rzucającego się w oczy. Ma być elegancko i prosto. Najlepiej spodnie gładkie i prosta koszulka.
Dlaczego sukienka odpada? Jeśli już tak się zapierasz na te sukienki, to proponuję tunikę w odpowiednim dla Ciebie fasonie, a do tego np. legginsy bądź czarne, wąskie spodnie
Albo spodnie z wysokim stanem a do tego dopasowana bluzka z żabotem. Do tego koniecznie szpilki
I pamiętaj- jeśli chcesz założyć proste spodnie, to wybierz bluzkę, na której "coś się dzieje"- np. żabot albo falbany, żebyś nie wyglądała zbyt prosto. Teraz jest tak duży wybór, że nie będziesz miała problemu ze znalezieniem czegoś odpowiedniego.
Oscar Wilde
Ja proponuję kwiecistą albo kolorową tunikę, do tego leginsy, najlepiej czarne i buty na obcasie.
Moja bratowa właśnie tak wystąpiła i prezentowała się pięknie.
skoro do wyboru zostaja spodnie, to jakis elegancki kostium z koszula bym proponowala, ladne buty i torebeczka, postaw na klasyke
Dokładnie
NAtalia171092 autorka nie pozostawila zbyt wielkiego pola manewru, skoro spodnice i sukienki odpadaja:D:D:D