depresja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » depresja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: depresja

jak poradzić sobie z depresją ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: depresja

Iść do psychologa na terapię. Uporanie się z depresją samemu graniczy z cudem.

3

Ulus,jak poradzić>  nic nie piszesz czy masz lęki,niepokoj,obawy,skad wiesz ze masz depresje,zycie jest teraz stresujace,byc moze..
Cie dopadl jakis dol,chwilowe zalamanie...napisz cos wiecej....

4

Zgadzam się z Coco za mało powiedziałaś żebyśmy mogły coś poradzić..Depresja to ciężka nawracająca choroba, nie zwykle dużo sił charakteru trzeba mieć żeby bez lekarza wyleźć z niej.

5

nie wiem co to depresja ,ale ciągle jestem smutna,płakałabym na okrągło,nie mogę i nie chcę się niczym cieszyć...czasem nawet nie chce mi się żyć dlatego nic Ci nie pomogę na Twoją depresję,nie potrafię znaleźć dobrych rad..

6

Odkąd pamiętam mam depresję i nerwicę ze stanami lękowymi . Chodzę do psychiatry i psychologa biorę leki i już jest lepiej. bez lekarstw sobie nie poradzisz będzie coraz gorzej i gorzej i do tego będą dochodziły inne schorzenia psychiczne takie jak stany lękowe. Idź do lekarza i bierz leki to ci na pewno się polepszy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » depresja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024